Noris

A német Noris márka neve egyet jelent a minőségi, változatos és modern játékokkal. Az 1907-ben alapított cég által készített játékok kiállták az idő próbáját! A változó idényeket követve a detektívjátékok és szabadulószoba mellett a legtöbb családban megtalálhatjuk az olyan klasszikus családi társasjátékokat is, mint a különböző puzzle, kirakós játékok, a Játékgyűjtemény 100 játéklehetőséggel, vagy a zsebpénz beosztására játékosan oktató Zsebre megy! társasjátékot.

 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Noris – társasjáték minden korosztálynak

 

A Noris portfóliójában a különböző társasjátékok mellett megtalálhatók az oktató- és kirakós játékok is. Életkornak megfelelő játékaik nemcsak szórakoztatnak, de elősegítik a játékosok képességeinek fejlődését is.

 

Modern gyártási technológiával előállított termékeihez a Noris cég csak az egészségre nem veszélyes anyagokat használ. Újrahasznosított anyagok felhasználásával és minőségi, tartós termékek előállításával védi a környezetet. Mielőtt termékeik elhagynák a gyárat, alaposan bevizsgálják őket, a törvényi előírásoknak megfelelően.

 

Társasjátékokról általában

A gyermekünkkel való kötődés kialakításának egyik módja a közös játék. Ennek egyik lehetséges eszköze a társasjáték. Előnye, hogy több típus közül választhatunk, lehet rövidebb, hosszabb, attól függően, hogy éppen mennyi időnk van rá. Az életkorok szerinti ajánlást figyelembe véve már 2-3 éves kortól játszhatjuk, de ha több gyermek van a családban, sok idősebbeknek készült játékot is tudunk egyszerűsíteni, így a kisebbekkel és nagyobbakkal együtt játszhatunk.

 

Oktató- és fejlesztő játékok

A Noris társasjátékok közt találunk olvasást fejlesztő játékot is, melynek segítségével a betűkkel még ismerkedő kisiskolásokkal gyakorolhatunk játékosan. A képekkel illusztrált szavakat rendszerint a kisebbek, a már iskolára készülő nagycsoportosok is szívesen forgatják, hiszen az iskolaérettség felé haladva már egyre nő a kíváncsiságuk a betűk világa iránt.

 

Szintén a kisiskolás korosztály számára készült, de remek lehetőséget nyújt a nagyobbaknak is a szavak ismétléséhez a Noris angol nyelvi gyakorló játéka. Ideális játék egy hétköznap esti gyors közös társasozáshoz is, hiszen egy játék hossza átlagosan 20-25 perc. Ha pedig a kvízjátékokért rajongunk, akkor próbáljuk ki a Noris gyerekeknek készült IQ játékát, melyet 8-12 évesek számára ajánlunk. A csapatmunkát igénylő szabadulós játékok tinédzser és felnőtt kedvelőiként a Noris Escape Room társasjátékával otthon is átélhetitek a feladványok megfejtésével járó izgalmakat. Vajon sikerül kijutnotok időben?

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább