Termék státusza
Ár
2 070 Ft - 52 401 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Fisher Price

A Mattel egyik legismertebb és legkedveltebb termékcsaládja a Fisher Price, amely már 0 éves kortól kínál a kicsiknek interaktív és készségfejlesztő játékokat egészen óvodás korig. Színes, aprólékosan kidolgozott, igényes, minőségi játékok. A több mint 90 éves tapasztalt garancia a szórakoztató játékhoz és a magas minőséghez. 

Görgess lejjebb és válassz széleskörű Fisher Price választék között!

Tovább
A Fisher Price céget 1930-ban, a nagy gazdasági világválság idején alapította Hermann Fisher, Irving Price, Helen Schelle és Margaret Evans Price. A legelső Fisher Price játékok alapanyaga fenyő és acél volt, azóta a játékok alapanyaga főként a műanyag. A Fisher Price rengeteg dologban úttörőnek számított a játékiparban. A Fisher Price gyártott a világon először olyan figurákat, amelyekkel a vásárlók már találkozhattak mesekönyvekben, illetve ők gyártottak elsőként olyan játékokat, amelyeket tolni és húzni lehet. 
A Fisher Price 1960-ban vezette be a Little People termékcsaládot, melynek népszerűsége azóta is töretlen. Szintén hatalmas siker Disney figurás játékok, illetve a Thomas the tank kollekció. 1993 óta a Mattel teljes tulajdonú leányvállalata lett. 
A Fisher Price játékokban a szülőket és a gyerekeket elsősorban az élénk színűk fogja meg. A játékok hosszú távon le tudják kötni a gyerek figyelmét. Az újszülőtt babák körében az ágyra szerelhető kis játékok, csörgők, rágókák a legnépszerűbbek. A kicsit nagyobbakat már leköti a különböző hangokat adó, zenélő, világító játékok. Ezek közül is a legkedveltebbek a kis állatos játékok. A Fisher Price igyekszik a kicsik készségeit játékaival minél inkább fejleszteni. A különböző oktatójátékok fejlesztik a kicsik mozgását már 1-2 éves kor között. 2 éves kor felett a szavak, a beszéd játssza a fő szerepet. Egy beszélő plüssfigura remek eszköz a szókincs fejlesztésére. 3-4 éves óvodás korosztály számára fontos, hogy olyan játékokat válasszunk, amelyek minél nagyobb képzelőerőt igényelnek. A különböző építőjátékok fejlesztik a kicsik kreativitását, finommotorikus készségeit, Little People játékszettek pedig kiváló szerepjátékok. 5 éves kor felett a különböző memóriajátékok és logikus gondolkodást fejlesztő társasjátékok közül választhatunk.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább