Termék státusza
Ár
3 490 Ft - 13 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Blue Orange

A kaliforniai székhelyű Blue Orange táblajáték gyártó 2000 óta foglalkozik készségfejlesztő játékok gyártásával. Első játékuk a Gobblet volt, amely egy csapásra ismertté tette őket. Játékaik összeállításánál fontos szempont, hogy könnyen megtanulhatóak, érthetőek legyenek és az egész család együttes szórakozását segítsék, de mindezek mellett fontos készségeket is fejlesszenek. A Blue Orange játékai mára több mint 200 nemzetközi díjat könyvelhettek el.

Tekintsd meg kínálatunkat!

Tovább

A Blue Orange az elmúlt több mint 20 év során játékok millióit értékesítette szerte a világon és termékei mára több mint 60 országban megtalálhatók. Folyamatos innováció, tartós, kiváló minőségű játékok jellemzik az amerikai játékgyártót, és a nemzetközi díjak mellett 3 rangos iparági díjat is magáénak tudhat. 

  • 2012 ASTRA Kiválósági Díj - Az év árusa
  • 2011 évi Játékgyűjtemény Díj - Az év árusa
  • 2011 Learning Express Award – Legjobb bolttámogatási szolgáltató díja

A Blue Orange csapata büszke arra, hogy játékaik kiállják az idő próbáját. Minden egyes játékuk könnyen megtanulható, minden korosztály számára szórakoztató és lebilincselő. Játékaik segítenek a gyerekeknek olyan fontos készségek fejlesztésében, mint a kézügyesség, a memória, a matematika, a logika és az együttműködés. Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak Blue Orange Games kínálatát! A népszerű márka választékában biztosan megtalálod azt a kedvenc társasjátékot, amivel a családi délutánokat megtölthetitek izgalommal és vidámsággal. A mókás fejlesztő játékok edzik a megfigyelőképességet és a problémamegoldást, erősítik a reflexet és a koncentrációt. A Blue Orange játékok igazán változatos kikapcsolódást kínálnak már középsőcsoportos óvodás kortól. A pörgős játékidő során a játékosok próbára tehetik logikai gondolkodásukat, helyzetfelismerő készségüket és ügyességüket. A Blue Orange Games törekvése, hogy segítsen az embereknek kikapcsolódni minőségi játékokkal, és ennek érdekében elhivatottan terveznek, fejlesztenek és népszerűsítenek az Egyesült Államokban bolti játékestekkel, vásárlói interakciókkal.   

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább