Ár
3 290 Ft - 13 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Blue Orange

A kaliforniai székhelyű Blue Orange táblajáték gyártó 2000 óta foglalkozik készségfejlesztő játékok gyártásával. Első játékuk a Gobblet volt, amely egy csapásra ismertté tette őket. Játékaik összeállításánál fontos szempont, hogy könnyen megtanulhatóak, érthetőek legyenek és az egész család együttes szórakozását segítsék, de mindezek mellett fontos készségeket is fejlesszenek. A Blue Orange játékai mára több mint 200 nemzetközi díjat könyvelhettek el.

Tovább

A Blue Orange játékok kategóriában a Blue Orange termékeket gyűjtöttük egybe az 5 - 7 éves és a 8 - 12 éves gyermekek részére játékot vagy ajándékot vásárlók számára. A Blue Orange játékok kategória legolcsóbb játéka 2690 Ft-ba, míg a legdrágább játék 9490 forintba kerül. A játék webshopban szereplő összesen 15 különféle matematikai játék, logikai játék, társasjáték kisiskolásoknak, óvodás társasjáték, gyorsasági játék és társasjáték között említést érdemel pl. a „Guess what!”, a „Gobblet Gobblers”, a „Dr. Eureka Társasjáték”, a „Copy or not Copy?”, a „Rings Up”, a „Sixth!”, a „Pengoloo” vagy például a „Telihold” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre legegyszerűbben az alábbi kulcsszavakal lehet rátalálni: copy, kockajáték, vroom, gyors, logikai, kártyajáték, fejlesztő, orange.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább