Termék státusza
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint

WonderWorld

Wonderworld Toys kiváló minőségű, tartós játékokat gyárt csodás kivitelben.  Gyönyörű, vidám színekben pompázó, környezetbarát fajátékaik elsősorban a babáknak, a totyogóknak és az ovisoknak készülnek! 

Nézz körül kínálatunkban!

Tovább
A Wonderworld Toys egyedi dizájnnal készült csodaszép fajátékai méltán emelik ki a márkanevet. A számos hazai és nemzetközi díjat nyert környezetbarát játékairól híres márka a környezet védelmének szószólója. Termékeik alapanyaga a gumifák selejtezésének mellékterméke, ami egy környezetbarát, megújuló erőforrás, hiszen a 25 évnél idősebb gumifák már nem termelnek latexet kereskedelmi használatra és kivágják őket, hogy új gumifákat ültethessenek. Így a fajátékok alapanyagaihoz nincs szükség erdőírtásra, hanem a fa minden részét maximálisan felhasználják. A Wonderworld 2007 óta segít megmenteni a környezetet azzal, hogy minden évben, minden egyes a Wonderworld játékokra felhasznált fa helyére egyet ültet a gazdálkodó által ültetett gumifa mellé.
A valódi szórakozást nyújtó vidám, bababarát Wonderworld játékokat nem véletlenül imádják a kis totyogók és az ovisok. A szemet gyönyörködtető fajátékok izgalmas felfedezésekre adnak lehetőséget. Felkeltik a picik érdeklődését színeikkel és formáikkal. Játék közben észrevétlenül fejlődik a kisgyermek képzelőereje, fantáziája, térlátása és finommotorikus képességei. A Wonderworld játékgyártó e fejlesztési területek mellett gondosan ügyel az életkor sajátosságaiból adódó részképességek játékos fejlesztésére is egyensúlyozó, formabedobó, golyópálya játékaival, valamint autós szerepjáték eszközeivel. 
Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak minőségi Wonderworld választékát!
   
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább