Téma szerint

E kategóriánkban téma szerint csoportosítottuk fejlesztő játékainkat, hogy könnyebben rátalálj az autós játékokra, dínós játékokra, divattal foglalkozó játékokra, állatos játékokra, dobókockás játékokra, filmes játékokra vagy a fűzőcskés játékokra. Külön kigyűjtöttük a játékokat fiúknak és lányoknak, a katonai, rendőrös, tűzoltós, vonatos játékokat, munkagépes játékokat és az unikornisos, tündéres és hercegnős játékokat. Válogass kedvedre webáruházunk minőségi kínálatából!

Görgess lejjebb további részletekért!

Tovább
A téma szerinti kategória mellett tovább szűkítheted a keresést fejlesztési terület, életkor, játékkategóriák és márkák szerint. 
 • Autós játékok kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű kialakítású lekerekített formájú, strapabíró műanyag vagy fa tologatós autók, versenyautók, rendőrautók, tűzoltóautók, mentőautók, kukásautók, mixer kocsik; továbbá a játékautókhoz nélkülözhetetlen kiegészítők, mint a garázsok, daruk, versenypályák. Tekintsd meg széles játékautó kínálatunkat!
 • Állatos játék minden korosztálynak tökéletes: kicsiknek, óvodásoknak, iskolásoknak egyaránt. A játék lehet állatos memória játék, kreatív játék, mint például egy állatos színező, szerepjátéknak kis műanyag állatka, társasjáték. Rengeteg állatos témájú játék szerepel kínálatunkban.
 • Szerezd be a legtrendibb divattal foglalkozó játékokat! Kínálatunkban alapvetően a kreatív, divattal foglalkozó játékok kaptak helyet: a gyerekek maguk készíthetik el színes karkötőiket, a nagyobbak saját ruhákat tervezhetnek.
 • Bármelyik dinókkal kapcsolatos játék remek választás egy igazi dinórajongónak. A játékok között is külön dinós tematikájúak jöttek létre, legyen szó társasjátékról, építőjátékról, ügyességi játékról, színezőről, tologatós fajátékról, kirakóról, társasjátékról vagy akár labdáról.
 • Dobókockák társasjátékokhoz, matematikai játékokhoz. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami dobókocka, legyen az színes, számos, írható, 10 oldalú vagy 12 oldalú kocka. Dobókockás játékötletek különböző kockákkal.
 • A filmek és tv sorozatok egyre több játékgyártót ihletnek meg. Kínálatunkban megtalálhatók a legkedveltebb filmes figurák LEGO, kirakó vagy akár társasjáték formájában, amelyek hosszú órákra lekötik a gyerekeket, így minél kevesebb időt töltenek a képernyő előtt.
 • A fűzős, fűzőcskés játékok egyre nagyobb teret hódítanak a kreatív játékok között. A klasszikus gyöngyfűző készleteken túl megtalálható a kínálatunkban a formafűzős játékok is. Válassz egy remek fűzős játékot!
 • Nézz körül az elsősorban fiúknak szóló játékok között, a "fiús játékokat" tartalmazó kategóriánkban, ha tanácstalan vagy, minek örülne a fiúgyerek, milyen játéka nincs még a megajándékozandónak.
 • Mik a hagyományosan lányos játékoknak számító játékok? Minden ami babázás (legyen az játékbaba, babaszoba vagy bármilyen kiegészítő, például babakocsi), főzőcskézéshez szükséges kellékek, kézügyességi játékok, ékszerkészítős játékok, hercegnős, tündéres játékok. Ebben a kategóriában az óvodás korú gyerektől a kamaszokig mindenki megtalálja a neki szólót.
 • A katonák védik a hazát, segítik a gyengéket és az elesetteket, bátrak és hősiesen viselkednek, igazi példaképek. Melyik gyerek ne szeretne ilyen lenni? A rendőrök pedig őrzik a rendet, vigyáznak a biztonságunkra. Válassz a népszerű rendőrös és katonai játékok közül!
 • A matatókat az 1-5 éves korosztály számára ajánljuk: már ülve is lehet matatni! A kisgyermekeknek matatás közben fejlődik a kézügyességük, egyre találékonyabbak, kreatívabbak lesznek. Fiúk és lányok egyaránt élvezni fogják!
 • Aki az autókat és az építkezést szereti, annak a munkagépek is a kedvencei közé kell, hogy tartozzanak. A dömper, úthenger, darus autó, buldózer, kotró, billencs, homlokrakodó: mind-mind szükséges egy komoly építkezéshez. Lássunk munkához!
 • Öltöztetés-öltözködés. A kicsik első önálló feladatainak egyike.A nagyobbakat már nem csak a praktikus szempontok vezérelhetnek: mi áll jó, melyik színeket szeretik. Az öltöztetős játékokat felválhatják a divattervező játékok. Találd meg a számotokra megfelelőt!
 • Mi az a pötyijáték? Olyan színes tüskés mozaik kirakó, amely fejleszti a kézügyességet, türelmet, finommotorikát, kreativitást, kéz- és szemkoordinációt. Ez a játék a fiúkat és a lányokat egyaránt leköti. Érdemes körülnézni kínálatunkban!
 • A programozható robotjátékok között találhatsz óvodások, kiskamaszok, tinédzserek körében is népszerű darabokat. Ismerd meg a programozható robotjátékok új és izgalmas világát!
 • Miért válasszuk a szabadulós társasjátékokat? Összekovácsolják a csapatot, közösen és egymást segítve oldhatók meg a feladatok. Otthonodba varázsolhatod az izgalmakat. Igazi kalandvágyóknak készültek a játékok, akik szeretnek rejtvényeket megoldani.
 • Autó vagy robot? A fiúk nehezen döntenek a kettő között. A Qman játékaival nem is kell választaniuk, hiszen lehet akár mindkettő egyszerre! Az autóból átalakítható robotokkal tetszésük szerint alakíthatják a játékot, akár robot, akár autó formájában kell szembeszállni az ellenséggel.
 • Webáruházunkban olyan hercegnős, tündéres játékok találhatóak, amelyek, túlmutatva a rózsaszín tüllszoknyákon és csillogó masnikon, nemcsak szépek és szórakoztatóak, de fejlesztenek is.
 • Melyik gyerek ne szeretne hát tűzoltó lenni? Ehhez a szerephez mi szükséges? Tűzoltóautó, tűzoltóállomás, mentőhelikopter, tűzoltó gyorshajó, esetleg tűzoltó figurák, és indulhat a játék!
 • Gyerekek körében régóta nagyon népszerűek az unikornisos játékok. Ha gyermeked is rajong az unikornisos mesékért, rajzfilmekért, nézz szét kínálatunkban és válassz kedvencével díszített unikornisos játékot!
 • Legyen igazi élmény minden fürdés, jó időben legyen mivel "vizezni" a homokozóban, legyen nálunk a nyaraláson néhány univerzális, bárhol bevethető strandjáték. Fedezd fel vizes játékaink széles választékát!
 • A vonatos játékok az autós játékok mellett a legkedveltebb a fiúk körében. A vasutak rendkívül sokszínűek és remek lehetőséget adnak a gyerekeknek mind az építésre, mind a játékra. A kínálat vasútakból manapság már igen széles. A legtöbb vasúti szett bővíthető és variálható, így évek múltán is remek elfoglaltságot nyújtanak.
 • A gyerekek kedvenc mesehősei, Bing és barátai, Bogyó és Babóca, Disney mesehősök, Verdák, Harry Potter és még sokan mások jelennek meg ebben a kategóriában különböző játékok formájában. Találd meg gyermeked kedvencét! 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:  • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább