A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Orchard Toys angol, strapabíró oktatójátékok

Angol játékgyártó, 40 éve tervezik, fejlesztik, gyártják a lelkiismeretes szülők számára azokat a fejlesztő, oktató játékokat, amelyek igazi játékélményt nyújtanak, miközben különböző részképességek fejlődnek. Ár-érték arányában, minőségében kiemelkedő az Angol és a hazai piacon is. Az Orchard büszke arra, hogy játékaikat érvről évre elismerik és díjazzák.

Az Orchard Toys egy konyhai asztal körül indult, ahol blokkok és sablonok készültek egy helyi óvodába. Most, több mint 40 évvel később több mint 50 különböző országba szállítanak világszerte, és az Egyesült Királyságban és világszerte elismert oktatási játékok és rejtvények egyik vezető gyártója .

Büszkék a brit gyökereikre, és a játékokat még mindig Norfolk városának Wymondham piacáról szállítják. A minőség és a tartósság egyformán jellemzője a játékoknak. Fontos hogy olyan termékeket hoznak létre, amelyek képesek ellenállni a kis kezek buzgó iparkodásának, akár óvodai-iskolai környezetben is.

 

 

Játék kereső
Gyártó
Kategória
Milyen korosztály?
Nem
Ár
Nézet:
Rendezés:
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok