Termék státusza
Ár
3 060 Ft - 10 201 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Bburago

Bburago a világ egyik legismertebb autókat gyártó cége, amely 1976-ban kezdődött és generációk óta rendkívüli népszerűségnek örvend. Termékek széles kínálata melyből a legigényesebbek is választanak. Játékautók, játékmodellek minden féle méretarányban. A fiúk és az autókat kedvelők garantált kedvencei lesznek a Bburago járművek.

Tekintsd meg Bburago kínálatunkat!

Tovább

Bburago a világ egyik legismertebb autókat gyártó cége, amely 1976-ban kezdődött és a mai nap rendkívüli népszerűségnek örvend. Termékek széles kínálata melyből a legigényesebbek is választanak. Játékautók, játékmodellek minden féle méretarányban. A fiúk és az autókat kedvelők garantált kedvencei lesznek a Bburago járművek.

Bburago fantasztikus, méretarányos autómodellek, autó makettek, játékszettek évtizedek óta óriási kedvence az autórajongók körében. A Bburago modellek a gyűjtőknek ritkaságok, különlegességek, csodás meglepetés születésnapra, névnapra vagy egyéb alkalomra. Olyan ajándékötlet, mellyel a siker garantált! A Bburago nevét mindenki ismeri szerte a világon és autói nemcsak a kisfiúk kedvencei. A mutatós járgányok igazán szemet gyönyörködtetőek.

Fedezd fel a kedvenc márkáidat Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak kínálatában! 

Örökítsd át a Bburago rajongást az új generációnak és válassz Bburago Jr. termékeinkből, melyek fejlesztik a picik szem-kéz koordinációját, finommotorikus készségeit, ritmusérzékét és megfigyelését. A népszerű Bburago márka junior változata már 1 éves kortól izgalmas kalandokat kínál a kis lurkóknak. 

Merülj el autós játékaink sokaságában és találd meg a számotokra legmegfelelőbbet! 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább