Termék státusza
Ár
490 Ft - 40 290 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Small Foot

​A Legler cég 1988-ban alakult. 1995-ben a cég a fókuszt a fajátékokra helyezte át. A fából készült játékokon kívül folyamatosan kiterjesztette termékválasztékát, így dekorációs tárgyakat és ajándékokat is forgalmaz. A Small Foot márka minden darabja minőségi, tartós fából készült. A játékok fejlesztik a gyermekek motorikus képességeit, és kreativitását. 

Széles játékkínálat, termékeik között megtalálhatóak különböző formaberakók, kelj fel Jancsi, kalapálós játékok a legkisebbeknek, szivárvány építők, és számos Montessori játék, valamint hangszerek pl. csörgődob, xilofon, és így tovább...

Görgess lejjebb és nézz körül Small Foot játékaink között!

Tovább

Minőség, biztonság, fenntarthatóság és méltányosság – ezek jellemzik a Legler termékeket.

A Legler hihetetlen történetét a változás és a változás bátorsága jellemzi, és közben egy dolog ugyanaz maradt az évek során: családi vállalkozás.

1988-ban Holger és Ingo Legler megalapították a Legler kereskedőházat a németországi Delmenhorstban. Abban az időben a fából készült reklám- és ajándéktermékek behozatalára és forgalmazására koncentráltak. 1995-ben a két cégalapító a fajátékokra kezdett fókuszálni, és folyamatosan bővítették kínálatukat. Ami több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött, ma már sikeres, világszerte működő vállalat.

Jelenleg körülbelül 3000 termékük van, köztük évente több mint 500 új termék, és számos saját fejlesztésű termék.

Cégük méretével az alkalmazottak száma is folyamatosan nőtt. Míg a Legler kereskedelmi társaságnak 1995-ben tíz alkalmazottja volt, jelenleg több mint 160 férfi és nő dolgozik a cégben, akik tudásukkal és elkötelezettségükkel kiállnak termékeik minősége mellett, és elkötelezettek a jó ügyfélszolgálat mellett.

A minőség felelősséget jelent. A fajátékok bizonyítható biztonsága és tanúsított minősége folyamatosan növekvő szerepet játszik az ügyfelek számára a vásárlási döntések során. Termékeik kiemelkedő minősége – amelybe beleértendő, hogy ártalmatlanok, tartósak és magas játékidő-értékük van - különösen fontos számukra. Termékeik megfelelnek rendeltetési országuk EN71 (a játékok európai normája) és az ASTM (American Society of Testing Materials) biztonsági és minőségi szabványainak. Ezenkívül belső ellenőrzéseken és a külső ellenőrzéseken mennek át, mielőtt eladnák őket.

A kiváló minőség és a környezetük tisztelete a Legler számára alapértékek. Hivatalos partnerei és felhasználói az ICTI címkének, amely alapján aktívan ellenzik a gyermekmunkát, valamint kiállnak a tisztességes és társadalmilag fenntartható munkakörülmények mellett a nemzetközi játékgyártó iparban. Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan - cégük székhelyén előállítják a maguk számára szükséges villamosenergiát a helyszínen napenergiával, és szállítási folyamataikat CO2-semlegessé tették.

Termékeikkel a fenntarthatóság, az oktatás, az innováció és a szórakozás mellett állnak ki.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább