Termék státusza
Ár
394 Ft - 28 790 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Djeco

A Djeco logikai és társasjátékai, valamint kreatív játékai napjainkban is a kisgyermekek kedvenc játékai közé tartoznak. A Djeco játékai elsősorban egyedi grafikájuk, gyönyörű színviláguk révén emelkednek ki az óvodások és kisgyermekek számára készített oktatójátékok, szerepjáték eszközök, építőjátékok, puzzlek, dekorációs termékek közül. Érdemes megjegyezni, hogy strapabíró vastag kartonból, vagy fából készülnek és ezáltal intézményi használatra is sokszor választják.

Görgess lejjebb és válassz a Djeco márka termékei között! 

 

Tovább

A Djeco márkát egy francia édesanya, Véronique Michel-Dales hozta létre 1954-ben. Véronique olyan fejlesztőjátékok tervezésébe fogott, mint a Vasárnapi lottó és az Én kicsi házam. A cég nevét, amely a logojában is megjelenik egy szerencsét hozó gekko gyíkról kapta. Úgy tartják, hogy szerencséje lesz annak, akinek a házába költözik. 

A hatalmas sikert kisebb lecsendülés követett, amelyet Véronique fia, Frédéric 1989-ban újra felélesztett. Járni kezdte a világot és olyan játékokat kezdett el importálni, amelyek még Franciaországban nem voltak kaphatóak. 1997-ben fejlesztőjátékokat kezdett tervezni. 2007-ben már a kreatív játékok is előtérbe kerültek. A Djeco játékokkal már a világ 60 országában játszanak. Magyarországon 2008 óta elérhetőek a Djeco termékei.

Djeco - Little Big Room

Dekorációs elemeket, falmatricákat, ébresztőórákat, ékszerdobozokat és megannyi számos kiegészítőt sorakoztat fel a kollekció. A képeket képzett grafikusok tervezik így a szobádad igazán menővé és egyedivé varázsolhatod. 

Djeco - Design by

3 éves kortól a kamaszokig kínálja a termékeket.  A termékpalettán megtalálhatók a kreatív játék szinte összes vállfaja: gyurmázás, varrás, festés, nyomdázás, homokszórás, divattervezés, ékszerkészítés, hajtogatás. 

Djeco - Lovely paper

Az egyedileg díszített írószerek, tolltartók, pénztárcák, füzetek, titkos naplók színes készlete található a kategóriában. 

Djeco - Animambo

Játékhangszerek, melyek különböző állatfigurákkal díszítettek.

Djeco - Arty Toys

Gyűjthető figurákat tartalmaz. A kis figurák kialakítását a graffiti, modern művészet világa és a rajzfilmek inspirálták. Az Arty Toys figurák 7 cm-esek, műanyagból készültek, fejjel, karokkal. 

Djeco - Eduludo

Fejlesztő játékok játékokat tömöríti össze főként a 3-6 éves korosztály számára.

Djeco - Magic

Kis bűvészeknek ajánlott. Minden doboz tartalmazza a bűvészmutatványokhoz szükséges eszközöket és trükköket.

Djeco - Petit home

A kislányoknak kedvez a Petit-home babaházak és bútorai, melyet építészeti és iparművészeti irányzatok inspiráltak. 

Djeco - tinyly

Cuki kis figurák, amelyek minden kislányt jókedvre derítenek. Kabalaként, babaházak kiegészítőiként, dekorációként, gyűjtemények részeként is megállják a helyüket.  

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább