Termék státusza
Ár
1 730 Ft - 17 761 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint

Lindalime

A Lindalime egy olyan márka, amely szeretné megkönnyíteni a kismamáknak és újdonsült anyukáknak az első éveket. Céljuk, hogy a saját gyártású termékeikkel kiegyensúlyozottságot hozzanak mind a bébik és anyák mindennapjaikba. A kínálatban megtalálhatók a babagondozás kellékei, babaszoba kiegészítői, bébijátékok, bölcsisek és ovisok számára ajánlott játékokat.

Görgess lejjebb és válogass a Lindalime termékek között!

Tovább
Felkészülés a baba érkezésére
Egy baba érkezése a családba mindig nagy esemény, melyet a családok természetesen szeretnék megünnepelni. Ma már egyre divatosabb az Amerikából átvett babaváró buli rendezése. A bulira természetesen meglephetjük a kismamákat kisebb ajándékokkal, babakelengyével. Egy babanapló, amelybe az anyukák feljegyezhetik a kicsik apró kis mérföldköveit, egy mérföldkő babatakaró, de egy kéz és lábnyomat megörökítő is remek ajándék lehet.
Rendezd be a babaszobát!
Ahhoz, hogy a baba egy igazán kényelmes otthonba érkezhessen, és megfelelő legyen mamának és babának is, nagyon fontos, hogy kellő alapossággal válasszuk ki a babaszoba berendezéseit, kiegészítőit. A Lindalime kínálatában pihenőszékek, ágyneműk, babaágyak is megtalálhatóak. 
Ahhoz hogy az első hónapokban kielégítsük a baba alapvető szükségleteit nagyon fontos, hogy prémium termékeket használjunk. A Lindalime a babák táplálásához szükséges etetőcumik, cumisüvegek, etetőkanalak széles tárházát sorakoztatja fel. A fogzást segítő rágóka és a fürdetéshez szükséges fürdető kesztyű és kifogó is megtalálható a kínálatban. 
Babajátékok
A bébijátékokból is folyamatosan bővíti kínálatát a Lindalime. Egy vízzel tölthető babamatrac remek fejlesztőjáték, öltöztethető karácsonyfa a kis kreatívoknak kedvez, egy baba plüss állatka pedig a babák nyugtatását segítik. 
Ha tetszett a Lindalime kínálata, nézz körül további bébijátékaink és babagondozási kellékeink között! 
Karácsonyi ajándékötletek

 

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább