Termék státusza
Ár
3 440 Ft - 5 391 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Hape

A Hape Toys fajáték gyártó 1986. óta a világ egyik legnagyobb fajáték gyártójává nőtte ki magát. Innovatív, díjnyertes, kitűnő minőségű fajátékaik gyermekeinket játékra, tanulásra, világunk felfedezésére ösztönzik. A Hape különösen nagy súlyt fektet a fenntartható fejlődésre és bolygónk jövőjének védelmére, ezért a játékok kizárólag természetes eredetű, környezetbarát alapanyagok, egyre nagyobb mértékben a környezetbarát bambusz alapanyag felhasználásával készülnek.

Webshopunk kínálatában a Hape babajátékai, logikai játékai, kreatív játékai és különböző szerepjáték kellékei találhatóak meg, mint például játékkonyha kellékek, játék barkácspad.
Tovább
A Hape kategóriában a Hape játékokat listázzuk a 3 - 4 éves vagy az 5 - 7 éves gyerekek részére ajándékot vagy játékot vásárlók számára. A Hape termékkategóriában a legolcsóbb termék ára 2960 forint, míg a legdrágább termék 29600 Ft. A webáruházban kínált 27 különféle játékkonyha, szerepjáték, építőjáték, babajáték, kreatív játék, illetve fajáték óvodásoknak között említést érdemel pl. a „Kerti saláta”, az „Építőkészlet, színes”, a „Kreatív varrás: Süni hímzőkészlet”, a „Tűzoltóautó”, a „Logikai gyöngyök”, a „Legyen egyenlő!”, a „Gyapjas bárány” valamint a „Képes történetek” is. A kategória termékeire leggyakrabban a következő címkékkel lehet rálelni: tűzoltó, hímzőkészlet, matematika, oroszlán, fából, autó, logikai, hape.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább