Termék státusza
Ár
2 390 Ft - 4 691 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Waboba

A Waboba egy svéd kültéri játék és sporteszköz gyártó cég, mely 2005-ben vezette be speciális labdáját, ami képes többször is pattanni a vízen. Poliuretán műanyagból, Lycra borítással ellátott labdákat a kacsakőhöz hasonlóan eldobva játszhatunk. A Waboba labdákkal akár egy, négyszemélyes csapatokból álló, valahol a frizbi és a vízilabda ötvözeteként leírható csapatsportot is űzhetünk.

A Waboba labdák gazi élményt jelentenek vagány labdásoknak! Kézbe simuló labdával, fantasztikus dobások… Különleges kialakításuknak köszönhetően a szárazföldi változatok vagy extrém magasra pattannak vagy kis furfanggal szétszedhetőek-összerakhatóak, a vízi változatok pedig nagyszerűen kacsáznak.
Tovább
A Waboba kategóriában a Waboba termékeket listázzuk a gyermekek számára ajándékot vagy játékot vásárolni kívánó szülők, nagyszülők számára. A Waboba kategóriában a legolcsóbb játék ára 1990 forint, míg a legdrágább termék 2590 forint. A kategória termékeire legegyszerűbben a következő címkékkel lehet rálelni: vízen, extreme, moon, forma, brain, dragon, vízben, pattanó.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább