Termék státusza
Ár
2 499 Ft - 16 460 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

SmartMax

Mágneses építőjáték a Smartmax nagy méretének köszönhetően már 2 éves kortól játszható. A mágneses játékok segítségével a gyermekek játszva megismerkednek a mágnesesség fogalmával, mit hogyan tudunk összeilleszteni, hogy aztán a mágnes egyben is tartsa. Kisebbeknek síkbeli építkezés, nagyobbaknak térbeli építkezés javasolt. A különböző szettek egymással szabadon kombinálhatóak!

A SmartMax mágneses játékok egy átgondolt rendszer alapján épülnek fel, melynek főbb jellemzői:


A mágneses végű rudak közül az ugyanolyan színű rudak taszítják egymást, azaz pontosabban a meleg színű rudak vonzzák a hideg színű rudakat, így két meleg színű rudat (pl. piros, narancs, sárga) sem tudunk egymással összeilleszteni.
A fém golyók vonzzák az összes rudat, egyszerre akár húsz rudat is tudunk egy golyóhoz kötni
A különböző hosszúságú rudakban más és más erősségű a rudak végébe ragasztott mágnes: a hosszabbakéban erősebb, mint a rövidebb rudakban
Mivel a játék minden eleme nagyobb 3 cm-nél, ezért a babák, illetve kis gyermekek nem tudják lenyelni a játék részeit.
Ráadásul speciális gyártási eljárásuk révén a gyerekek nem tudják szétszedni a rudakat, így nem tudják kiszabadítani sem a potenciális veszélyt okozó mágnesdarabokat.

Tovább
Játék webshopunk „SmartMax” kategóriájában a SmartMax játékokat mutatjuk be a 3 - 4 éves és az 5 - 7 éves gyermekek számára ajándékot vagy játékot keresők számára. A SmartMax kategóriában a legolcsóbb termék ára 2990 Ft, míg a legdrágább játék 72220 forint. A webáruházban szereplő összesen 30 darab lányos játék, golyópálya játék, autós építőjáték, autós játék, mágneses építőjáték, ill. építőjáték között említést érdemel például a „Smartmax: Power Vehicles Mix”, a „Smartmax Mega Ball Run”, a „Smartmax: Transport Team”, a „Smartmax Tommy Train”, a „Smartmax: Playground”, a „Smartmax Build&Connect”, a „Smartmax: Bridge Rider” vagy pl. a „Smartmax Tubes Xt” is. A kategória termékeire legegyszerűbben az alábbi kifejezésekkel lehet rátalálni: vehicles, basic, start, power, flower, készlet, mágneses.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább