Termék státusza
Ár
1 089 Ft - 11 171 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Clementoni

Clementoni olasz játékgyártó termékpalettájában a pár hónapos babáktól a tizenéves kamaszoknak ajánlott játékokat találhatunk. Játék webshopunkban a Clementoni Clemmy néven ismert ismert a puha, jó minőségű bébijátékait, a játékos tanulást szolgáló Sapientino játékait és a Science&Play márkájú tudományos, kísérletező játékokat kínáljuk.

Görgess lejjebb további részletekért!

Tovább

A Clementoni játékgyártó családi vállalkozás múltja a 60'-as évekig nyúlik vissza és hála az olasz sikertörténetnek, filozófiának és a folyamatos fejlesztésnek, a Clementoni játékok mára már a világ számos országát meghódították. A fejlesztő szakemberekből álló Clementoni csapat küldetése a gyermekek igényeinek szolgálata és álmainak megvalósítása. Játékaik érzelmeket keltenek a gyerekekben, felkeltik a kíváncsiságot és elindítják őket a felfedezés, megtapasztalás és személyiségfejlődés útján. A több mint 90 %-ban Olaszországban készülő játékok gyártása során kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre és segíteni kívánják az új generációk természet iránti tiszteletének formálását "PLAY FOR FUTURE" jelszavukkal. A Clementoni játékmárka legismertebb karakterei: Baby Shark, Disney, Harry Potter, Jurassic World, Peppa malac, Raya és egyéb mesehősök. Köszönhetően a innovációnak, biztonságos és prémium minőségű termékeiknek, fejlesztőjáték választékukkal minden életkor igényét kiszolgálják csecsemőkortól egészen a kamaszkorig.

Clementoni Clemmy néven puha plüssök, színes, interaktív bébijátékok segítik a hallás, tapintás, érzékelés fejlődését a legkisebbek számára.  Kommunikációs készséget és a szókincs bővítését szolgáló Montessori oktatójátékaikkal már 3 éves kortól ismerkedhetnek a kicsik az angol nyelvvel. A Clementoni család gondolt a kreatívjátékokat kedvelő, alkotókedvű gyermekekre is. Készíts egyedi ékszereket, karkötőket, függődíszeket vagy különleges edényeket ajándékba vagy saját magadnak a Clementoni készletek segítségével! A kreatív játékok fejlesztik a kézügyességet és a fantáziát. 

Merülj Játékliget játék webshopunk játékkategóriáinak óriási választékában és fedezd fel Clementoni puzzle - kirakóinkat valamint a Clementoni tudományos játékok izgalmas kínálatát!  

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább