Életkor szerint

Hány éves gyereknek keresel kreatív vagy készségfejlesztő játékot? Bébi játékot keresel, vagy óvodásoknak való fejlesztő játékot, netán iskola előkészítő játékot, esetleg iskolás gyereknek, tininek, vagy magatoknak felnőtt társasjátékot?
Mi segítünk a választásban! Játék webáruházunk játékait a különböző korosztályok szerint is csoportosítottuk, hogy könnyen kiválaszthasd a Nektek leginkább megfelelő játékot!
Tovább

Az Életkor szerint termékkategóriában egyebek mellett a Wow Toys, T.S Shure, Gigamic, valamint a Melissa & Doug gyártók termékeit mutatjuk be elsősorban a 3 - 4 éves és az 5 - 7 éves gyerekek részére ajándékot vagy játékot vásárlók számára. Az Életkor szerint kategória legolcsóbb terméke 1000 Ft-ba, míg a legdrágább játék 531750 Ft-ba kerül. A játék webshopban kínált 707 darab foglalkoztató füzet, fajáték, kreatív játék, babajáték, társasjáték és építőjáték között említést érdemel pl. a „Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje”, a „Pengoloo”, az „In the forest”, a „Keltsd életre!”, a „Boribon szülinapja puzzle”, a „Ki hol él? 1.”, a „Hercegnők” továbbá a „Nézz körül!” is. Az Életkor szerint kategória termékeire leginkább az alábbi kulcsszavakal lehet rálelni: baba, autó, füzet, kirakó, építő, készlet, djeco.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább