Termék státusza
Ár
360 Ft - 20 901 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Pulse

A Játékliget Webáruház igyekszik lépést tartani az újdonságokkal, innovatív megoldásokkal. Így van ez a Pulse márkával is.

Márka: Magas minőség mellett az alacsony árak és az újító megoldások, látványos modellek mind-mind a Pulse mellett szólnak.
Minőség: Minden modell esetében két év garanciát vállalunk a táskákra. Ellenőrzött anyagokból készülnek, PVC mentes összeállítások, a standard előírásoknak megfelelnek.
Design: A piac folyton változik, ezzel egyidejűleg a gyerekek igényei is. Életkorhoz igazodó formatervezéssel és gyártással a PULSE  a piac szükségleteit igyekszik kielégíteni. A stílusos, igényes minták, a táskák és kiegészítőik megérdemlik a figyelmet és a tesztelést.

 
Tovább
A Pulse iskolatáskák jellemzője a magas minőség, a fiatalos, lendületes kialakítás, elsősorban a felső tagozatos gyerekeknek, és kiskamaszoknak, tiniknek kedveskedik az évről évre megújuló kollekcióival. Praktikus, kényelmes, és hordható iskolatáskái fiúknak és lányoknak egyaránt, valamint felnőttek számára is elérhető webáruházunkban. Kedvező áron, jó minőségben.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább