Játékkategóriák

Játék webáruházunkban megtalálható több ezer képességfejlesztő, kreatív játék és fejlesztő eszköz a játékok, eszközök típusa szerint kategorizálva. Görgess lejjebb, nézz szét kínálatunkban! Az adott kategóriát kiválasztva bal oldalt szűrhetsz márkára, gyártóra, fejlesztési területre, életkorra, vagy épp adott témára is. Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak izgalmas választékát!
Görgess lejjebb a további részletekért!

Tovább

Játékkategóriáinkat úgy állítottuk össze, hogy a több tízezer játékunk, játékos fejlesztő eszközeink könnyen áttekinthetőek legyenek. Már tudod mit szeretnél? Vagy még nem tudod, csak keresgélsz? Játékliget játék webáruházunkban könnyedén megtalálod a számotokra legizgalmasabb játékokat, hiszen módszeresen kategorizáltuk kínálatunkat és több féle szempont szerinti szűréssel (életkor, márkák, fejlesztő játékok, téma szerint) is nagyon hamar rátalálsz az általad keresett játékokra. 

 • Ajándéktárgyaink minden alkalomra, születésnap, névnap, évforduló, stb. tökéletes ajándékok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ajándéktárgyak minden alkalomra. Kifinomult, különleges táskák, neszeszerek, tolltartók,órák, játékok, könyvek, könyvjelző lámpák, esernyők, mobiltelefon tartók, okmánytartók minden, ami egy alkalomra adható.
 • Válassz ajándékutalványaink közül bármilyen alkalomra, az alkalomhoz illő dekorációval, felirattal, névre szólóan. Ha sürgősen szükséged van az ajándékra, akár néhány órán belül nálad lehet az elektronikus ajándékutalvány és már kinyomtatva ajándékozhatod is. Ha szeretnétek az ajándékutalványokat nyomtatott formában, akár névvel, felirattal ellátva eljuttatjuk az általatok megadott címre.
 • Akciós játékainkat időről-időre nagyon kedvező áron kínáljuk. Érdemes figyelni, naponta visszalátogatni, akciós értesítő hírlevelünkre feliratkozni, néhány rendkívüli akciónk csak egyetlen napig elérhető!
 • A bábozás, a bábjáték kellékei egy olyan varázslatos világot teremtenek, ahol bármi megtörténhet. Örömteli, harmonikus pillanatok megéléséhez ajánljuk minden szülő és bölcsődei vagy óvodapedagógus számára. Böngéssz kedvedre hatalmas választékunkban a bábkellékek, kesztyűbábok és ujjbábok között!
 • Kezdheted megtervezni a babaszobát, amihez számos kiegészítőt találsz webáruházunkban. A kicsi érkezése előtt feltétlenül szükséges gondoskodnod az újszülött nyugalmának, békés pihenésének, a baba ellátásának a biztosításáról. Termékeinkkel igyekszünk megkönnyíteni a dolgodat. Bébiknek kategória válogatásunkban prémium minőségű textil termékek állnak rendelkezésedre. Kellemes nézelődést kívánunk!
 • A kis varázslók, bűvész-inasok kedvükre válogathatnak az számos bűvészkelléket tartalmazó izgalmas mágikus játékok között. A bűvész szettek, mágikus készletek segítségével számos bűvésztrükk, kártya trükk és bűvészmutatvány is könnyen megtanulható a gyermekek számára, már akár 6 éves kortól is.
 • Ha nem szeretnéd, hogy a gyermeked a szabadideje minden percét a TV vagy a számítógép előtt töltse, vagy el tudsz csípni néhány percet két tevékenység között, akkor az egyedül játszható játékaink csak rád várnak!
 • Az építőjáték nagyszerű konstrukciós játék. Ebben a kategóriában összegyűjtöttük az összes építőjátékot egy helyre, legyen az faépítőkocka, vagy mágneses építő, itt biztosan megtalálod a megfelelőt.
 • A minőségi fajátékok természetes anyagból készülnek, biztonságosak, és strapabíróak, tartósak. Egy minőségi darabról biztosan tudhatjuk, hogy a tesók, de még az unokák is nyúzhatják! Válogass minőségi fajátékaink közül!
 • Egy játék akkor válik fejlesztővé, ha használata közben a gyermek új ismereteket, vagy a korábbi tudásához új szempontokat szerez. Fejlesztő játékainkat ezért a fejlesztendő területek szerint csoportosítottuk, hogy könnyen megtaláld a számotokra legmegfelelőbb készségfejlesztő játékot, amire épp szükségetek van!
 • Foglalkoztató füzeteinkkel a kisgyermekek, óvodások finommotorikáját fejleszthetjük, megtanítjuk-gyakoroljuk az ollóhasználatot, valamint nyelvi, matematikai kompetenciájukat, megfigyelő képességüket fejlesztő füzeteink nagy segítségre lehetnek a játékos tanulásnál - szórakoztató készségfejlesztő foglalkoztatók, feladatlapok, innovatív tanulójátékok óvodásoknak és kisiskolásoknak.
 • Amennyiben díjnyertes játékokat keresel, itt biztosan megtalálod a megfelelőt, nemtől és kortól függetlenül. Játékok, amelyek valamilyen díjazásban részesültek, az évek során, legyen az fajáték, egyedül játszható, építőjáték, készségfejlesztő - vagy logikai játék bármilyen közkedvelt játékról legyen szó itt megtalálod!
 • Fürdőjáték kínálatunkban fürdőkádban és medencében is játszható játékokat is találsz. Manapság már rengeteg gyártó kínál fürdőjátékokat, amik elnyerik a gyerekek tetszését a különböző állatkáktól kezdve a mesekarakterekig. Nézz körül fürdőjátékaink között és könnyítsd meg az esti fürdést!
 • Bölcsődések, óvodások, kisiskolások számára ajánljuk a színes, vidám mintás metalofonokat, xilofonokat, rumbatököket, csörgődobokat; intézmények, óvodák számára pedig gyerekhangszer készleteinket.
 • Ha megérkezik a jó idő minden gyerek kikívánkozik a szabadba és szeretne járgányra pattani. A gyermekjárművek között minden szülő megtalálja a gyermeke életkorának megfelelő járgányt.
 • Milyen is egy ideális gyerekszoba? Szerintünk praktikus, ugyanakkor kellőképpen inger gazdag, és igazodik a gyermek életkorához. Fogadd tőlünk szeretettel a gyerekszobai és azon túli ötleteinket.
 • Mi szülők, szeretnénk mindent elkövetni, hogy csemeténk iskolaéretten kezdje el az iskolát. Készségeit igyekszünk fejleszteni, felkészíteni őt az iskolakezdésre. Az iskolaérettség szempontjából fontos készségeket fejlesztő iskola-előkészítő játékaink ebben igyekeznek segíteni.
 • Szerezz be egy helyen mindent, amire az óvoda- és iskolakezdés kapcsán szükségetek lehet! Iskolai és óvodai kellékek széles választékban, elismert gyártók, minőségi termékei. Válogass az ovis ágyneműk, ovis zsákok, ovis jelek, tisztasági csomagok és egyéb óvodai kiegészítők között!
 • A játékautók nem hiányozhatnak egyik gyerekszobából sem: versenyautók, teherautók, kamionok, buszok, kukás-, rendőr-, mentő-, tűzoltóautó és Matchbox kisautók. Összegyűjtöttük a kínálatunkban elérhető játékautókat, válogass kedvedre!
 • Bújócska, célbadobás, kosárlabda? Ki ne szerette volna ezeket a játékokat gyerekkorában? Remek móka a játszósátor, mászóalagút. Aktív mozgás vagy csendes elvonulás? A játszósátor a felhőtlen szórakozás színtere az ovis korosztály számára.
 • Ha kislánynak szeretnénk játékot választani, akkor biztos, hogy egy gyönyörű játékbabával nem foghatunk mellé. A játékbaba kategóriában olyan babákat és kellékeket, kiegészítőket válogattunk össze, amelyek a játékbabák ellátáshoz, gondozásához nélkülözhetetlenek.
 • Kedvelt ajándékötletek kategóriánkban webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok és ünnepi alkalmak szerint válogatva.
 • A kerti játékaink segítségével a szabadban töltött idő még inkább kellemesebb és tartalmasabb időtöltést fog nyújtani. Válogass kerti, szabadtéri játékaink között, amelyek különböző alkategóriákra vannak lebontva a könnyebb keresés érdekében!
 • Könyvek, felnőtteknek, gyerekeknek, mondókás könyvek, mesekönyvek, ismeretterjesztő könyvek Játékliget játék webshopunk kínálatában.
 • A kreatív játékok között biztosan minden gyermek megtalálja a kézügyességének, érdeklődési körének leginkább megfelelő játékot, amivel kibontakozhat a képzelete, kreativitása. Válassz kreatív játékaink hatalmas választékából!
 • Logico Primo az óvodás korosztály, a Logico Piccolo segítségével pedig a kisiskolás korosztály tagjai tehetnek szert új képességekre és ismeretekre. Ismerd meg, hogyan segítenek a Logico fejlesztőjátékok az óvodában, az iskolakezdésben és a tanulásban!
 • A gondolkodás, kombinálás, problémamegoldás készségek észrevétlen fejlődését már réges-rég bebizonyították. Logikai játékaink hatékonyan fejlesztenek, ezzel együtt vidám, örömteli pillanatokat is szereznek a játékok felhasználóinak!
 • A LÜK füzetek játékos képességfejlesztő rendszer, mely 50 év pedagógiai tapasztalatára épít. Kínálatunkban megtalálhatod a termékcsalád nagycsoportos óvodásoknak, kisiskolásoknak és felső tagozatosoknak szóló, hatékony, önálló tanulást támogató füzeteit.
 • A Montessori játékok nagyszerűsége az egyszerűség. A Montessori játékokkal irányítás helyett asszisztálhatjuk a fejlődésüket. Fedezd fel Montessori játék kínálatunkat!
 • A környezetvédelemre való nevelést nem árt időben, még kisgyermekkorban elkezdeni! Játék webáruházunkban megtalálhatod az erre megfelelő Öko-Környezettudatos játékokat, ebben a kategóriában kedvező árakon.
 • Indulhat a party! Webáruházunkban a jeles napokra - születésnap, névnap, évforduló - szóló ajándékötleteken kívül már party kellékeket is találsz.
 • Kínálatunkban megtalálható plüss kutya, nyuszi, malacka, és a kedvelt gyermekmese szereplője Sula, és Bing is. A plüssfigurák ajándékként is megállják a helyüket, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Találd meg a kis kedvencedet kínálatunkban!
 • Választékunkban megtalálhatók az egészen kicsiknek készült néhány elemből álló kirakós játékok és a több száz vagy ezer darabból álló puzzlek is. Válogass a gyönyörű grafikájú puzzle választékunban!
 • A sporteszközeinket és mozgásfejlesztő játékainkat igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy minél több típusból, széles korosztálynak válogathassatok, akár már néhány hónapos kortól kezdődően.
 • Bármelyik is hiányozzon a tökéletes nyaraláshoz, strandoláshoz vagy a kertben való mókázáshoz, összegyűjtöttük amire csak szükséged lehet. Strandjátékainkat ajánljuk szeretettel intézmények részére is nyári táborok, úszótáborok szervezéséhez is biztosan találtok remek játékokat.
 • A szerepjátékok a gyermekek talán legkomplexebb fejlődését biztosítják. Kategóriánkba kiváló minőségű, esztétikus és tartós termékek szerepelnek, melyek nem csak családoknak, de intézmények számára is ideális választás.
 • A társasjáték az együttlét, az összetartozás élményét adja. Családi, baráti találkozók és az esős délutánok ötcsillagos sztárja! A társasjáték kiváló ajándékötlet, mellyel a siker garantált!
 • Szeretnéd, hogy megértse gyermeked a fizika, kémia rejtelmeit, összefüggéseit, folyamatait? Válogass tudományos, ismeretterjesztő, kísérletezős játékaink közt! Játékos tudomány - tudományos játékok nagy választékával várunk!
 • Nézz körül TV reklámos slágertermékek kategóriánkban! Biztosan megtalálod amit keresel! TV-reklámokból ismert sikerjátékokat gyűjtöttünk össze ebben a kategóriában. Találd meg a kis lurkó kedvencét!
 • Webáruházunkban kiváló minőségű, Waldorf iskolák és óvodák által használt igényes fajátékok, könyvek, hangszerek, természetes anyagokból készült eszközök, alapanyagok megtalálhatóak, nemcsak intézményeknek és Waldorf közösségbe járó családoknak!
 • Hama vasalható gyöngyök, gyöngykészletek nagy választékban kaphatók Játékliget játék webshopunkban. Merülj el óriási kínálatunkban!
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Olcsó fejlesztő játékok a Játékliget.hu kínálatában.

Tovább