A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Játékliget Blog

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Olvasni érdemes:
Itt megtalálhatóak azok a mindannyiunkat foglalkoztató tartalmak, amelyek széles körben érintik a nevelési témakört, kreatív, alkotó ötleteket ad évszakhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó kézműveskedéshez. Közös családi sütés-főzéshez recept ötleteket, tippeket adunk. Bemutatjuk termékeinket, játékainkat, megpróbáljuk mindezt kicsit másképp, a saját tapasztalatainkat is belecsempészve átadni. Az aktuális családi programajánlatok közül igazi gyöngyszemeket válogatunk nektek az egész országból..

Hasznodra válhat:
Összeállítottunk ingyen letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi érettségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

MÁLTAI GYEREKESÉLY– BIZTOS KEZDET PROGRAM

Így tartja a mondás: Minden nap adj hálát azért, amid van. Megfontolandó gondolat, amit nagyon sokszor nem tudatosítunk eléggé magunkban. A hétköznapok sodrásában ugyanis hajlamosak vagyunk bizonyos dolgokat az élet természetes velejárójának tekinteni – amivel nincs is baj, viszont éppen emiatt fel sem merül bennünk, hogy azok a dolgok, amikért hálásak lehetünk, nem minden embertársunknak adatik meg. Otthon. Meleg otthon. Étel. Főtt étel. Család. Támogató család. Ruha. Tiszta, rendezett ruha. Gyerekkor. Ami boldog, kiegyensúlyozott, felhőtlen. Senki sem tudja megmondani, hogy meddig tart az a jólét, amiben most benne vagyunk, és semmi sem garantálja, hogy mi nem kerülünk olyan helyzetbe, ahol nem boldogulunk egyedül. Fontos tudni, hogy van segítség.

ALTERNATÍV OKTATÁS - MI FÁN TEREM A WALDORF ISKOLA?

Az oktatás roppan érdekes, és egyben érzékeny téma is, hiszen tapasztalatai szerint mindenkiben másmilyen nyomot hagyott. Valaki életének egyik legfelhőtlenebb időszakát jelentette, míg másoknak egészen ellenkező érzések jönnek elő, mikor az óvodai, és iskolás emlékeket idézi fel. Mivel nagyon hosszú időt töltöttünk a különféle intézmények falai között, illetve gyermekeink által újra és újra visszakerülünk ebbe a közegbe, érdemes egy kicsit elmélyedni a különféle intézmények, és pedagógiai szemléletek között. Segítségként szeretnénk bemutatni a nem hagyományos oktatási intézményeket, melyek szóba kerülhetnek az iskolaválasztáskor. Cikksorozatunk első állomása egyenesen a Waldorf iskolákba vezet.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>