A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Játékliget Blog

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Olvasni érdemes:
Itt megtalálhatóak azok a mindannyiunkat foglalkoztató tartalmak, amelyek széles körben érintik a nevelési témakört, kreatív, alkotó ötleteket ad évszakhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó kézműveskedéshez. Közös családi sütés-főzéshez recept ötleteket, tippeket adunk. Bemutatjuk termékeinket, játékainkat, megpróbáljuk mindezt kicsit másképp, a saját tapasztalatainkat is belecsempészve átadni. Az aktuális családi programajánlatok közül igazi gyöngyszemeket válogatunk nektek az egész országból..

Hasznodra válhat:
Összeállítottunk ingyen letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi érettségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

Készüljünk a sulira! Íráskészség fejlesztés otthonHa az elmúlt évben nem úgy sikerültek a magyar jegyek, ahogyan szerettük volna, vagy gondot okoz az órai jegyzetelés, a fogalmazások elkészítése, érdemes még a nyár folyamán fejleszteni a gyermek íráskészségét. Szeretnénk tippeket adni ahhoz, hogyan legyen hatékony és szórakoztató a gyakorlás a nyári szünetben.

Feltétel nélküli szeretet – mi ez és miért jó a gyereknek?

 

Sokak számára magától értetődő, míg másokban kérdőjeleket vet fel és a feltétel nélküli szeretetet majomszeretetként értelmezik.
A
bizonyítványosztás kapcsán foglalkoztunk már ezzel a témakörrel, most körbejárjuk kicsit részletesebben.

 

Egész nyáron a képernyő előtt ülne? Hogyan változtassunk ezen?

A kütyük ma már életünk részei, egyre fiatalabb korban kerül a gyerekek kezébe okostelefon vagy tablet, később aztán jönnek a számítógépes játékok, játékkonzolok. A hatásukról hallunk jót és rosszat is, annyi azonban bizonyos, hogy a gyermek fejlődésének és egészségének sem tesz jót, ha túl sok időt tölt a képernyő előtt. De mit tegyünk, ha legszívesebben csak ott töltené az idejét?

Szorongó gyerekek a táborban – Anya, gyere értem!

Táborozni jó dolog – gondoljuk mi, de mi a helyzet, ha csemeténk másként látja? Meddig várjunk, mikor engedjünk a kérésének és hozzuk inkább haza a táborból? 

A 8 legjobb úti játék unalom ellen

 

Ha fel is töltöttük a szünidőt táborokkal, nagyszülői segítséggel és nyaralással, akkor is marad egy nagy kihívás, ez pedig az utazás közbeni unaloműzés. Mivel köthetjük le csemeténk figyelmét egy hosszabb út alatt?

Nem kitűnő bizonyítvány, hanem feltétel nélküli szeretet kell a sikeres élethez? Tegye fel a kezét, aki szülőként elégedett a saját teljesítményével. Aki úgy érzi, pontosan megfelel a saját maga elé állított mércének: pont annyi időt beszélget a gyerekével délutánonként, amennyit szeretne, egészséges ételeket főz, sportra és különórákra viszi a csemetét, mert ugye ez (is) a sikeres jövőjének záloga. Igen, saját magunknak is nehezen felelünk meg, a bizonyítványosztás pedig csak egy újabb alkalom a szorongásra – ha hagyjuk. Vagy lehetne másképp?
Értsünk az (olvasott) szóból!

Az iskolai élet első, igazi nagy sikere, ha valaki megtanul olvasni. A könyvek és a világháló olyan elvarázsolt világok, melyek kulcsát az első osztály közepére-végére a tanítók átadják gyermekeink számára. Néha ez a kulcs nehezebben nyitja az ajtókat. Megesik. hogy az olvasott szavak, szövegek továbbra is homályba vesznek, előfordul, hogy gyermekünk értő olvasása gyengébb.

Ahhoz, hogy a szövegértést javítani tudjuk, meg kell tudnunk, hogy mi áll a nehézség hátterében.

Mozgásos feladatok a lakásban-ha nagyon vacak az idő

Mozgásos feladatok a lakásban-ha nagyon vacak az idő
Az előrejelzések szerint, végre valóban közeleg a nyár, és a jövő hétre meg is érkezik. Akkor aztán bátran tervezhetünk végre szabadtéri programokat. Az előttünk álló hétvégén azonban még könnyen lehet, hogy az eső miatt a lakásba szorulunk, ezért beltéri mozgásos feladatokhoz hoztunk ötleteket. 

Időutazás gyereknapra - retro ajándékötletek egy különleges vasárnaphoz

Miért is ne lepnénk meg valami olyasmivel gyermekünket, ami egykor nekünk is nagy örömöt okozott? A tavalyi pénztárcabarát gyereknapi ötletek után idén a retro jegyében adunk tippeket a hétvégi közös programhoz.

Készüljünk a sulira labdával!

Az iskolafelkészítő foglalkozások kapcsán leginkább a különböző feladatlapok kitöltése jut eszünkbe. Pedig a mozgásos gyakorlatok, a szem-kéz koordináció fejlesztése, az írás elsajátításhoz is szükséges. Ez a képesség remekül fejleszthető például labdázással is. Hogy mire jó még ez az egyszerű, de nagyszerű eszköz, ez derül ki cikkünkből.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>