A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Játékliget Blog

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Olvasni érdemes:
Itt megtalálhatóak azok a mindannyiunkat foglalkoztató tartalmak, amelyek széles körben érintik a nevelési témakört, kreatív, alkotó ötleteket ad évszakhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó kézműveskedéshez. Közös családi sütés-főzéshez recept ötleteket, tippeket adunk. Bemutatjuk termékeinket, játékainkat, megpróbáljuk mindezt kicsit másképp, a saját tapasztalatainkat is belecsempészve átadni. Az aktuális családi programajánlatok közül igazi gyöngyszemeket válogatunk nektek az egész országból..

Hasznodra válhat:
Összeállítottunk ingyen letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi érettségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

A 8 legjobb úti játék unalom ellen

 

Ha fel is töltöttük a szünidőt táborokkal, nagyszülői segítséggel és nyaralással, akkor is marad egy nagy kihívás, ez pedig az utazás közbeni unaloműzés. Mivel köthetjük le csemeténk figyelmét egy hosszabb út alatt?

Nem kitűnő bizonyítvány, hanem feltétel nélküli szeretet kell a sikeres élethez? Tegye fel a kezét, aki szülőként elégedett a saját teljesítményével. Aki úgy érzi, pontosan megfelel a saját maga elé állított mércének: pont annyi időt beszélget a gyerekével délutánonként, amennyit szeretne, egészséges ételeket főz, sportra és különórákra viszi a csemetét, mert ugye ez (is) a sikeres jövőjének záloga. Igen, saját magunknak is nehezen felelünk meg, a bizonyítványosztás pedig csak egy újabb alkalom a szorongásra – ha hagyjuk. Vagy lehetne másképp?
Értsünk az (olvasott) szóból!

Az iskolai élet első, igazi nagy sikere, ha valaki megtanul olvasni. A könyvek és a világháló olyan elvarázsolt világok, melyek kulcsát az első osztály közepére-végére a tanítók átadják gyermekeink számára. Néha ez a kulcs nehezebben nyitja az ajtókat. Megesik. hogy az olvasott szavak, szövegek továbbra is homályba vesznek, előfordul, hogy gyermekünk értő olvasása gyengébb.

Ahhoz, hogy a szövegértést javítani tudjuk, meg kell tudnunk, hogy mi áll a nehézség hátterében.

Mozgásos feladatok a lakásban-ha nagyon vacak az idő

Mozgásos feladatok a lakásban-ha nagyon vacak az idő
Az előrejelzések szerint, végre valóban közeleg a nyár, és a jövő hétre meg is érkezik. Akkor aztán bátran tervezhetünk végre szabadtéri programokat. Az előttünk álló hétvégén azonban még könnyen lehet, hogy az eső miatt a lakásba szorulunk, ezért beltéri mozgásos feladatokhoz hoztunk ötleteket. 

Időutazás gyereknapra - retro ajándékötletek egy különleges vasárnaphoz

Miért is ne lepnénk meg valami olyasmivel gyermekünket, ami egykor nekünk is nagy örömöt okozott? A tavalyi pénztárcabarát gyereknapi ötletek után idén a retro jegyében adunk tippeket a hétvégi közös programhoz.

Készüljünk a sulira labdával!

Az iskolafelkészítő foglalkozások kapcsán leginkább a különböző feladatlapok kitöltése jut eszünkbe. Pedig a mozgásos gyakorlatok, a szem-kéz koordináció fejlesztése, az írás elsajátításhoz is szükséges. Ez a képesség remekül fejleszthető például labdázással is. Hogy mire jó még ez az egyszerű, de nagyszerű eszköz, ez derül ki cikkünkből.

Nem csak az elhízás miatt fontos, hogy ne tévézzenek a 2-4 év alatti gyerekek!

Az elmúlt hetekben került nyilvánosságra a WHO új ajánlása, mely szerint a két év alatti gyerekek számára még a passzív tévézés, és egyéb képernyő előtt végzett tevékenységek - számítógépes játékok, okostelefon, tabletezés - sem javasolt. Kettő és négy év között is csak maximum egy órát engedélyezzenek a szülők – olvasható az Egészségügyi Világszervezet közleményében. Noha az ajánlás fő célja az elhízás prevenció, a mozgásszegényen töltött gyermekévek a fejlődésben is komoly károkat okozhatnak.

5 dolog, amiért hintázni jó!

Hintázni jó, ez nem vitás. Felnőttként még mi is elcsábulunk, ha a játszótéren üresen álló hintát látunk. A gyerekek számára viszont a hintázás jóval többet nyújt, mint egyszerű szórakozás. Számos képességet fejleszt, a mozgáskoordinációtól kezdve a figyelmen át az írás és olvasás tanulásig.

Ezért főzzük gyerekekkel közösen az ünnepi menüt!

Minden évben a konyhából követjük a nappaliban folyó eseményeket? Estére fáradtan zuhanunk ágyba vagy készülünk másnapra, a vendégek, locsolók fogadására?
Ebben az évben legyen ez másként! Vonjuk be a gyerekeket is a főzésbe, mindannyian jól fogunk járni! 

Hogy miért?  Olvassunk tovább és megtudhatjuk! 

Csokimentes húsvéti ajándékötletek

Mit ajándékozzunk, ha nem kizárólag édességgel szeretnénk meglepni a gyerekeket? 

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok