A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Játékliget Blog

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Olvasni érdemes:
Itt megtalálhatóak azok a mindannyiunkat foglalkoztató tartalmak, amelyek széles körben érintik a nevelési témakört, kreatív, alkotó ötleteket ad évszakhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó kézműveskedéshez. Közös családi sütés-főzéshez recept ötleteket, tippeket adunk. Bemutatjuk termékeinket, játékainkat, megpróbáljuk mindezt kicsit másképp, a saját tapasztalatainkat is belecsempészve átadni. Az aktuális családi programajánlatok közül igazi gyöngyszemeket válogatunk nektek az egész országból..

Hasznodra válhat:
Összeállítottunk ingyen letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi érettségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

ISKOLÁRA HANGOLÓ - avagy gyermekünk iskolába megy

Hónapok óta dübörög minden leendő kis elsős szüleiben a gondolat: szemük fénye iskolás lesz… Hetek óta máson sem jár az eszünk, és rengeteg kérdéssel találjuk szemben maguknak. Melyik iskola, tanító lesz a legjobb Neki? Mi mindennel jár egyáltalán az iskolakezdés? Betéve ismerjük az iskolaérettség kritériumait, de mi a helyzet akkor, ha gyermekünk nem felel meg minden egyes kitételnek? Nem könnyű döntést kell meghoznunk…

A játékgyártók titkai - Az ötletektől a megvalósulásig Nagy népszerűségnek örvendett a játékgyártókról szóló cikkünk, melyben betekintést adtunk a nagy múltú cégek kulisszatitkaiba, történetükbe. Úgy gondoltuk, folytatjuk a játékgyártók bemutatását, hiszen első írásunk óta számos neves márkával bővült webáruházunk kínálata. Honnan indultak? Kiket rejtenek az ismerős logo-k? Rengeteg érdekesség és izgalmas tény tárul most fel előttetek is!
ÓVODAVÁLASZTÁS - De hogyan?

Eltelt 3 év… szinte hihetetlen… Hiszen nem is olyan rég’ még éjszakáztunk (és valljuk be: akkor úgy éreztük, ennek sosem lesz vége), naphosszat térdeltünk és játszottunk Vele a földön, aztán hipp-hopp két mutatóujjunkat megmarkolta, és tipegve elindult a Világba, hogy megismerje, felkutassa annak minden szegletét… Most pedig óvodába megy…

ISKOLAVÁLASZTÁS - Merre tovább?

Év eleje óta motoszkál bennünk, szülőkben valami különös, furcsa, néha ijesztő érzés: gyermekünk iskolaérett, iskolába mehet. Hamarosan itt az idő, be kell íratni valahová, döntetni kell arról, hogy szívünk csücske merre folytassa tanulmányait. Tanácstalanul nézzük az iskolák kínálta lehetőségeket… Mire figyeljünk? Kinek a véleményére, megérzésére hallgassunk?

Jól tudjuk, hogy a választást érdemes alaposan megfontolni, hiszen az első iskolai évek nagyban meghatározzák gyermekünk hozzáállását, viszonyulását az iskolai léthez, az ottani teendőkhöz, feladatokhoz. Szüleinknek nem kellett ezzel a problémával szembesülni, hiszen annak idején még a körzeti iskola volt az egyetlen lehetőség. Most a mi kezünkben van a döntés joga, ami hatalmas szabadság, és felelősség is egyben. Segítségül összegyűjtöttünk Nektek néhány szempontot, amiken ha végigmentek, talán sikerül megkönnyíteni a választást.

Kreatív húsvét

Nemsokára itt a Húsvét, ami egy izgalmakkal és várakozással teli időszak a család életében. Az ünnepi készülődés szerves része, hogy otthonunkat is díszbe öltöztetjük, így hangolódhatunk a tavasz egyik legnagyobb ünnepére. Összegyűjtöttünk Nektek néhány aranyos, egyszerű, gyerekekkel megvalósítható kreatív díszítési lehetőséget, így a család apraja-nagyja kiveheti részét a „munkából”.

2017. áprilisi programajánló

 

Megérkezett az április! Mennyi mindent tartogat nekünk! Szabadtéri és kulturális programok sokasága várja, hogy megkeressétek azokat, ahol mindannyian jól érzitek majd magatokat! Számos rendezvény a Húsvét hangulatában zajlik - nézzetek körül programajánlónkban! Kellemes feltöltődést és kikapcsolódást kívánunk!

BESZÉDFEJLŐDÉS, BESZÉDFEJLESZTÉS JÁTÉKOSAN

A beszéd, a kommunikáció segítségével tudjuk gondolatainkat, vágyainkat, érzéseinket másokkal megosztani, ezáltal az emberi társadalom részesévé válni. A mozgásfejlődés után ez az a terület, mely gyakran kerül összehasonlításra, ha gyermekünk fejlődéséről van szó. Ennek oka talán az, hogy eléggé látványos különbségek és eltérések lehetnek ugyanolyan életkorú gyermekeknél. Mivel minden kisgyerek más és más az efféle egymáshoz mérés általában nem vezet sehová, főleg annak tükrében, hogy a beszédfejlődés igen bonyolult folyamatában rengeteg tényezőt kell figyelembe venni.

HÚSVÉT, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN: ÉRDEKESSÉGEK, TIPPEK, ÖTLETEK

A farsangi szezon végén kezdetét veszi a nagyböjt időszaka. A tél után testünk – lelkünk várja már, hogy a természet megmutassa erejét: sóvárogjuk a tavaszi napfényt, a friss levegőt, virágillatot, a madárcsicsergést, mellyel együtt mi magunk is feltöltődünk, szinte újjászületünk! Vitathatatlan, hogy a tavasz egyik legfontosabb mozzanata a Húsvét és a hozzá kapcsolódó ünnepkör. Utánajártunk, honnan is ered, mi mindent érdemes megtudni róla!

JÁTÉK A HOMOKOZÓBAN

Csillagászatilag, évszakilag, meteorológiailag is berobbant a tavasz! Napról napra mind több időt tölthetünk a szabadban – hiszen egyre tovább van „világos”, így előkerülnek a téli álomba burkolózott járgányok, játékok. A gyerekek legnagyobb örömére újra beindul a játszóterezés is, melynek egyik fő helyszíne a homokozó! Ha gyermeked stabilan tud ülni, és fejleszteni szeretnéd, akkor ne késlekedj: irány a homok!

ÉRZÉKELÉS, ÉSZLELÉS FEJLESZTÉSE JÁTÉKOSAN

 

A világot, a körülöttünk lévő életteret érzékszerveink segítségével ismerjük meg. Általuk szerezzük meg azokat a tapasztalatokat, melyek elengedhetetlenek az élethez, hiszen ezeket felidézve fogunk tudni alkalmazkodni a környezet változásaihoz. De tudjuk pontosan, hogy mi a különbség az érzékelés és az észlelés között? Hogyan is kapcsolódik össze a kettő?

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap - Házhozszállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 
+ 4 munkanapot számolj - Pick-Pack ponton történő átvételt kérnél
Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
890 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
15.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>