A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Játékliget Blog

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Olvasni érdemes:
Itt megtalálhatóak azok a mindannyiunkat foglalkoztató tartalmak, amelyek széles körben érintik a nevelési témakört, kreatív, alkotó ötleteket ad évszakhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódó kézműveskedéshez. Közös családi sütés-főzéshez recept ötleteket, tippeket adunk. Bemutatjuk termékeinket, játékainkat, megpróbáljuk mindezt kicsit másképp, a saját tapasztalatainkat is belecsempészve átadni. Az aktuális családi programajánlatok közül igazi gyöngyszemeket válogatunk nektek az egész országból..

Hasznodra válhat:
Összeállítottunk ingyen letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi érettségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

Iskolakezdés: hogyan könnyíthetjük meg? Ha eldöntöttük, hogy gyermekünk szeptembertől elkezdi az iskolát, már biztosan utána jártunk,
melyik lenne a számára legmegfelelőbb intézmény, osztály, tanító néni és talán már a beiratkozáson is túl vagyunk.
Nézzük, hogy a most következő időszakban milyen tevékenységeket érdemes gyakorolnunk, hogy gyermekünk számára megkönnyítsük az iskolakezdést!
Anekke varázslat

Légy részese a csodának. Örök, mert álmok és emlékek ihlették. Az egyedi megjelenés az anyaghasználatnak is köszönhető. A spanyol gyártó kiváló érzékkel ötvözi a vízleperget textilbőrt, a hímzett textil anyagokkal. A komplex motívumvilághoz hozzájárulnak a márkajelzéssel ellátott zipzárak, a különleges csüngők és színes szegecsek is.

Az Anekke kulcstartóval a cég a rászoruló gyermekeket támogatja. 

Fent az ég, lent a föld…

 

Kedd délután van, mosogatok, közben hallgatom az unokahúgom, aki a „h” betűk írását gyakorolja. Bőszen mondogatja amit a tanító nénitől hallott: „Az első vonalköz közepén kezdem, felfelé indítom, csinálok egy nagy felső hurkot. Balra hurkolom, majd egyenese le a vastag vonalig. A megrajzolt vonalon vissza föl megyek, felső ívelés után hajlítom föl a sor közepéig.  Készen is van.” Nagy büszkén mutatja az apró kezeivel kanyarított „hóember” betűt.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>