Termék státusza
Ár
2 859 Ft - 12 510 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Sentosphere

Az igényes francia játékgyártó cég kiváló minőségű kreatív és érzékszervi játékait a francia játéktervező, Véronique Debrois álmodta meg, és hozta létre. A parfümök és az illatok iránti szenvedélye előbb könyvek írására, majd a szaglást, illatok érzékelését fejlesztő játékai megalkotására sarkallta. A későbbiekben pedig a tapintás, az ízlelés, látás és hallás fejlesztésére szolgáló játékokkal egészítette ki a Sentosphere játékkínálatát. A számos kreatív és fantasztikus játéka közül a legelső az Illatlottó sorozat volt. Ezen kívül homokszórók, kreatív alkotójátékok, fejlesztő társasjátékok is a Sentosphere játékgyártó cég nevét dícsérik.
Tovább
Játék webshopunk „Sentosphere” termékkategóriájában a Sentosphere játékokat gyűjtöttük össze a 8 - 12 éves és az 5 - 7 éves gyerekek számára játékot vagy ajándékot vásárlók számára. A Sentosphere termékkategóriában a legolcsóbb játék ára 2100 forint, míg a legdrágább játék 8700 Ft. A játék webáruházban szereplő 5 listázott érzékelés társasjáték, játék a szagokkal, lányos játék, öltöztető játék, színezős játék, ill. kreatív játék között említést érdemel pl. a „Mini illat lottó”, az „Aquarellum Mini”, a „Flitteres Szalamandrák”, az „Aquarellum” továbbá az „Illat lottó” is. A Sentosphere kategória termékeire legegyszerűbben az alábbi kifejezésekkel lehet rátalálni: elefánt, állatos, illat, lottó, fejlesztő, játék, mini, sentosphere.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább