Termék státusza
Ár
1 190 Ft - 55 491 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo klasszikus svéd márka, amely különleges fajátékok és a gyermekszoba dekorációk megálmodója. 
A játékok megszületésénél figyelembe veszik az apró részleteket, és egy kis csavarral tökéletesítik.  Ezek a játékok a gyermekszobát varázslatossá, és hangulatossá teszik. Egy világ, ahol a színek,minták és különböző formák magukkal ragadnak.

Görgess lejjebb és válogass JaBaDaBaDo márkánk termékei között! 

Tovább

A JaBaDaBaDot 1993-ban egy svéd házaspár, Eva és Calle alapította meg. Eva elvesztette a munkáját a 90-es években mint belsőépítész és amíg munkát keresett játékok tervezésébe és kivitelezésébe fogott hobbiként. Az egyik legelső kreációja egy hintaló volt, amelyet egy barátja babavárójára készített. Az elkészült játékok egyre inkább megtetszettek a baráti és ismeretségi körében, illetve a családban és tovább biztatták az alkotásba. Eva férje, Calle szintén nagy szenvedéllyel volt a játékok iránt, így úgy döntöttek közösen valóra váltják álmukat és nyitnak egy játékboltot. Ahogy a cég egyre inkább fejlődött egyre ismertebb lett Skandináviában és Európa szerte.

A kezdetekkor a játékokat kizárólag kézzel készítették, ma már a legtöbb terméket Ázsiában, főként Kínában gyártatják le. Körülbelül 20 gyártóval dolgoznak együtt, akik biztosítják a környezetvédelmi és biztonsági előirásokat. A termékek 100 %-ban PVC-mentesek. Garantált, hogy a játékok nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat, BPA mentesek

Koncepciójuk a magas szintű design és szórakoztató játékok a gyerekeknek. Az anyagok gondosan kiválasztottak a legmagasabb minőségben. A brand főként a természetes anyagokra épít, mint a fa vagy a pamut. A prémium minőség biztosítja, hogy a játékok hosszú évek múltán is kiváló állapotban maradnak. A termékek érdekes és innovatív kialakításúak.  Gyönyörű színvilágával kicsik és nagyok, de még a felnőttek kedvence lett. A fajátékok szerelmeseit elvarázsolja ez a bájos kivitelezés. Külön kiemelten nagy előnye, hogy pasztell színeivel unisex igyekszik lenni, így különnemű tesók egyaránt tudják használni.

A JaBaDaBaDo kínálatában megtalálhatóak a bébijátékok, szerepjáték eszközök, gyerekhangszerek, gyerekszoba kiegészítői. Válogass kedvedre!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább