Iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek

Ezen az oldalon intézményi vásárlóink – iskolák, óvodák és bölcsődék – figyelmébe ajánlott tartalmak találhatók:

Óvodai-iskolai hírlevelekre, limitált akciós értesítőkre feliratkozás

Ha intézményvezetőként, pedagóguskánt szeretne értesülni a rendkívüli, csak hírleveleseinknek szóló intézményi ajánlatokról kérjük az alábbiakban a megfelelő kiválasztásával jelezze felénk.

Óvodaként érdeklődöm                                     Iskolaként érdeklődöm

Akik már a Játékliget webshopot választották »

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint száz bölcsőde, óvoda és iskola választotta játék webáruházunkat Magyarország minden tájáról – mint ahogy azt a térképünkön is megtekinthetik. Büszkék vagyunk továbbá rá, ha vásárlóink nemcsak elégedettek velünk, mitöbb ajánlják is webshopunkat másoknak.

Regisztráció utáni kedvezmények »

Az iskolák, óvodák, bölcsődék regisztráció után kedvezményes árakon juthatnak hozzá a játékokhoz, gyerekjárművekhez, bútorokhoz, berendezési tárgyakhoz. További kedvezményként ajándékot választhatnak – a rendelés összegétől függően.

Játékliget bónusz »

A szülők általában szívesen támogatják gyermekük szűkös anyagi kerettel rendelkező oktatási intézményét.  Ezért dolgoztuk ki azt a rendszerünket, hogy amikor a szülő rátalál nálunk a kincsekre, és azokat megvásárolja tőlünk, ebből a vásárlásból 2 %-t jóváírunk annak az intézménynek, amelyet a szülő vásárlásakor megjelöl a "Megjegyzés" rovatban. 

Óvodák által leggyakrabban választott termékek »

Szeretnénk segíteni a pedagógusoknak, hogy a több ezer féle játékot tartalmazó kínálatunkból gyorsabban, könnyebben tudjanak választani. Külön kategóriák szerint összegyűjtöttük a legnépszerűbb építőjátékokat, egyszemélyes fejlesztőjátékokat, társasjátékokat, szerepjátékokat és gyermekjárgányokat.

Iskolák által leggyakrabban választott termékek »

Az óvodák által leggyakrabban vásárolt játékok listájához hasonlóan összegyűjtöttük, milyen játékokat választanak leggyakrabban az iskolák. A weboldalunkon szereplő termékeinken túl a Hor Zrt, Katica, Fakopáncs, FairplayTrade viszonteladóiként, a teljes kínálatuk beszerzését vállaljuk.

Iskolák, óvodák és bölcsődék figyelmébe ajánlott játékaink »  

Népszerű logikai és készségfejlesztő játékok, társasjátékok és gyerekjárművek mellett óvodai és iskolai bútorok széles választéka is megtalálható webshopunkban. Az oktatási intézmények számára szóló információkat egy külön menüpontba rendeztük, ahol a tanárok, óvópedagógusok és intézményvezetők többek között az intézményi kedvezményekről, az óvodák és iskolák által leggyakrabban választott termékekről tájékozódhatnak.