A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek

Ezen az oldalon intézményi vásárlóink – iskolák, óvodák és bölcsődék – figyelmébe ajánlott tartalmak találhatók:

Óvodai-iskolai hírlevelekre, limitált akciós értesítőkre feliratkozás

Ha intézményvezetőként, pedagóguskánt szeretne értesülni a rendkívüli, csak hírleveleseinknek szóló intézményi ajánlatokról kérjük az alábbiakban a megfelelő kiválasztásával jelezze felénk.

Óvodaként érdeklődöm                    Iskolaként érdeklődöm

Akik már a Játékliget webshopot választották »

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint száz bölcsőde, óvoda és iskola választotta játék webáruházunkat Magyarország minden tájáról – mint ahogy azt a térképünkön is megtekinthetik. Büszkék vagyunk továbbá rá, ha vásárlóink nemcsak elégedettek velünk, mitöbb ajánlják is webshopunkat másoknak.

Regisztráció utáni kedvezmények »

Az iskolák, óvodák, bölcsődék regisztráció után kedvezményes árakon juthatnak hozzá a játékokhoz, gyerekjárművekhez, bútorokhoz, berendezési tárgyakhoz. További kedvezményként ajándékot választhatnak – a rendelés összegétől függően.

Játékliget bónusz »

A szülők általában szívesen támogatják gyermekük szűkös anyagi kerettel rendelkező oktatási intézményét.  Ezért dolgoztuk ki azt a rendszerünket, hogy amikor a szülő rátalál nálunk a kincsekre, és azokat megvásárolja tőlünk, ebből a vásárlásból 2 %-t jóváírunk annak az intézménynek, amelyet a szülő vásárlásakor megjelöl a "Megjegyzés" rovatban. 

Óvodák által leggyakrabban választott termékek »

Szeretnénk segíteni a pedagógusoknak, hogy a több ezer féle játékot tartalmazó kínálatunkból gyorsabban, könnyebben tudjanak választani. Külön kategóriák szerint összegyűjtöttük a legnépszerűbb építőjátékokat, egyszemélyes fejlesztőjátékokat, társasjátékokat, szerepjátékokat és gyermekjárgányokat.

Iskolák által leggyakrabban választott termékek »

Az óvodák által leggyakrabban vásárolt játékok listájához hasonlóan összegyűjtöttük, milyen játékokat választanak leggyakrabban az iskolák. A weboldalunkon szereplő termékeinken túl a Hor Zrt, Katica, Fakopáncs, FairplayTrade viszonteladóiként, a teljes kínálatuk beszerzését vállaljuk.

Iskolák, óvodák és bölcsődék figyelmébe ajánlott játékaink »  

Népszerű logikai és készségfejlesztő játékok, társasjátékok és gyerekjárművek mellett óvodai és iskolai bútorok széles választéka is megtalálható webshopunkban. Az oktatási intézmények számára szóló információkat egy külön menüpontba rendeztük, ahol a tanárok, óvópedagógusok és intézményvezetők többek között az intézményi kedvezményekről, az óvodák és iskolák által leggyakrabban választott termékekről tájékozódhatnak. 

 

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
 

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>