LÜK füzetek

A LÜK mozaikszó, a játék lényegét kifejező szavak kezdőbetűiből - L(ogika) Ü(gyesség) K(itartás). A LÜK füzetek játékos képességfejlesztő rendszer, mely 50 év pedagógiai tapasztalatára épít. Jelenleg már 35 országban és 18 nyelven elérhető, több országban az oktatási rendszer szerves részét képezi.

Kínálatunkban megtalálhatod a termékcsalád nagycsoportos óvodásoknak, kisiskolásoknak és felső tagozatosoknak szóló, hatékony, önálló tanulást támogató füzeteit. A különböző feladatok megoldásának helyességét az ellenőrző készlet és a megoldókulcs segítségével a gyerekek felismerik és javítani tudják.  

A MiniLÜK ​készségfejlesztő, foglalkoztató füzetekkel vagy kirakó készlettel, a 24 darabos LÜK kirakóval és hozzátartozó füzetekkel, valamint a PocketLÜK segítségével a gyerekek többek közt matematikai, anyanyelvi, idegen nyelvi, környezetismereti feladatokat is gyakorolhatnak.

Görgess lejjebb és válogass a LÜK füzetek között, hogy minél gördülékenyebben menjen a tanulás!

Tovább

LÜK feladatlapok – hatékony, önálló tanulás

A LÜK tanulási módszert 1967-ben fejlesztette ki a német Heinz Vogel. A program a kezdetektől hatalmas siker, segítségével megvalósítható az élmény alapú tanulása, azáltal, hogy a LÜK feladatlapokkal a gyerekek új ismeretekre tesznek szert, gyakorolnak, önmaguk ellenőrizhetik és javítják a megoldásaikat.

MiniLÜK füzetek

Az óvodai-iskolai átmenet idején és alsó tagozatban használható 12 darabos füzetek 6-10 éves gyerekek fejlesztésére alkalmasak. Az iskola élőkészítő füzetek után az egyes tantárgyakra specializált MiniLÜK füzeteket használhatjuk. Anyanyelv, matematika, idegen nyelv, koncentráció, problémamegoldó képesség és logikus gondolkodás is fejleszthető a feladatlapok segítségével. Az összetett fejtörők megoldása pedig a jobb és bal agyfélteke képességeinek összehangolt fejlődéséhez járul hozzá.

LÜK24 feladatlapok

A 24 darabos LÜK füzetek és hozzá tartozó feladatlapok 10 év körüli gyerekeknek készülnek. Segítségükkel még elmélyültebb tudást szerezhetnek a nehezebb próbátételre vágyó nagyobb gyerekek. A LÜK24 füzetek, több variációs lehetőséggel még nagyobb teret enged a fejlesztésnek többek közt az alábbi területeken: matematikai műveletek, szorzótábla, nyelvtani szerkezetek elmélyítése, szókincsfejlesztés, angol nyelvtan, igeidők.

PocketLÜK

A műanyag táblára rögzített, cserélhető füzetke feladatait a vázon lévő kis karok segítségével oldhatják meg a gyerekek, és ellenőrizhetik annak helyességét. A PocketLÜK vizuális, logikai készségek és koncentráció fejlesztésére egyaránt alkalmas.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább