Ár
789 Ft - 19 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület
Termék státusza

Qman

A Qman márka 1994-ben született meg. Zhan Kehua úr egy külföldi nyaralásából hozott egy készletet, amely nagy örömet okozott gyermekeinek. Ez inspirálta őt a saját cége létrehozására. 1984-ben műanyagfeldolgozó gyárat alapított, 1994-ben megszületett a Qman márka. 2003-ban a Qman Kelet-Európa második legnagyobb márkája lett. 2012-ben automatizálták a gyártást, 2016-ban megnyitottak egy második gyárat. 2017-ben lányoknak szánt készletet kezdtek árusítani. 2019-ben a nagyobb kockák sorozatát fejlesztették ki a legkisebbek számára.  A dán gyártó által ismert és népszerű minifigurák Európában a LEGO® 3D védjegyeként vannak bejegyezve és csak ez a gyártó gyárthatja és forgalmazhatja.

Annak érdekében, hogy minden törvényesen és védjeggyel védett legyen, a Qman® kifejlesztette saját jellegzetes minifiguráit.A Qman® termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából. Minden készlet megfelel az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek.

A Qman® Kínából származik, és az összeilleszthető építőkockák ismert és népszerű gyártója. Évente sok milliárd kockát gyárt a legmodernebb precíz gyártógépekkel, amikkel az ismert dán gyártó termékei is készülnek. A Qman® alkatrészei 100% -ban kompatibilisek a jól ismert dán gyártó alkatrészeivel.

Görgess lejjebb és nézz szét Qman építőkockáink között!

Tovább