Termék státusza
Ár
1 410 Ft - 4 421 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Avenue Mandarine

A Játékliget bemutatja az Avenue Mandarine márka termékeit.

Válogasson fejlesztő és kreatív játékok között! A márka fejlesztő játékokat kínál, melyek között megtalálható a mandala kifestő, az origami, vagy a puzzle. Ezek a játékok remekül fejlesztik a kreativitást, és a finommotorikus képességeket

Az Avenue Mandarine a szórakoztató, fejlesztő és oktató játékok nemzetközileg elismert márkája.

Görgess lejjebb, és nézz szét Avenue Mandarine termékeink között!

Tovább

Fedezd fel Játékkategóriáink és fejlesztőjátékaink széles kínálatát!

Egy termékcsalád az egész család számára! Itt nem csak a gyermekek játékos tanulásán van a hangsúly, mert a szülők is aktívan részt tudnak venni a játékokban! A játékok kreatív fejlődést és oktatást kínálnak, de emellett nagy hangsúlyt kapott az a küldetés is, hogy a család összes tagja hasznos időt tölthessen együtt, támogatva a család legkisebb tagjának fejlődését. Hiszen a szülőkkel eltöltött minőségi idő, a legfontosabb támogatás a kicsiknek az egészséges testi, lelki, és szellemi fejlődéshez. Játékaival a márka ehhez kíván segítséget nyújtani a családok számára.

Az Avenue Mandarine stílusos termékeket kínál átgondolt tartalommal és egyszerű kialakítással.

Az Avenue Mandarine a fejlesztőjátékokat, oktatójátékokat, a kreativitást, és a szórakoztató időtöltést hozza el otthonába.

A Franciaországból induló márka termékei leginkább a 2-10 éves korosztályú gyermekeknek készít játékokat. A márka 2010-es alapítása óta népszerűsége töretlen, és folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Ez annak köszönhető, hogy sokan felfedezték az Avenue Mandarine játékok mögött álló szakmai tudást, és tapasztalatot, amivel a gyermek fejlődését játszva segíthetik.

Kínálatában megtalálhatók többek között a kirakók, 3D puzzlek, táblajátékok, kártyajátékok, színezők, hogy mindenki megtalálja a legjobb időtöltést a gyermekének, és családjának.

 

Ajándékötletek gyermekeknek

Közeledik a születésnap, karácsony, gyermeknap? Minden évben több alkalom is van amikor a családnak komoly fejtörést okoz, hogy mit kapjanak a gyerekek? Ehhez nyújt segítséget a Játékliget!

Létrehoztunk kifejezetten ajándék ötleteket tartalmazó kategóriákat. Itt nemre, korra, vagy érdeklődési körre szűkítve található meg a kínálatunk.

Ilyen például:

Kedvelt ajándékötletek: Itt több kategóriából választhatjuk ki a legjobb ajándékot.

Többek között:

De megtalálható itt a népszerű ajándékötletek felnőtteknek éppúgy, mint a népszerű ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek.


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább