A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Keller & Mayer

A Keller és Mayer Kiadó 1995-ben adta ki első játékát. A rendszerváltás utáni időszakban a magyarországi játékgyártás színvonala erősen visszaesett. Jó minőségű, akár az óvodai igénybevételt is jól bíró fejlesztő játékokat kizárólag külföldi gyártók forgalmaztak. Ezen a helyzeten szerettek volna változtatni a családi vállalkozásként indult kiadó alapítói. Az első „Berakó-Kirakó” grafikájának elkészítéséhez sikerült megnyerni Dargay Attilát, aki a fejlesztők útmutatása alapján készítette el a „Hóemberépítés” képet. A siker nem maradt el. Az első játékok kedvező fogadtatása meggyőzte a helyenként még bizonytalan kereskedelmi partnereket is, és elindulhatott a „Játszva megismerjük...” széria sikertörténete. A sorozat első darabja, az 1996-ban megjelent „Játszva megismerjük a számokat”, azóta túl van a 60000. eladott példányon, és jó eséllyel már a második generáció játszik vele.

Választékunk 1996-tól folyamatosan bővült. A témák kiválasztásakor és a didaktikai tartalom kialakításakor fejlesztőink minden esetben figyelembe vették tapasztalt óvodapedagógusok és gyakorló szülők tanácsait is. Többek között ennek is köszönhető, hogy az évek során már több százezer játék hagyta el az üzletek polcait.

A Promitor Kft. 2006-ban megvásárolta a Keller és Mayer márkanevet, valamint a Keller és Mayer játékok kiadói jogait. Az ezt követő két év során kialakította a már évtizedes múltra visszatekintő oktató-fejlesztő játékcsalád folyamatos gyártásának hátterét. A gyártókapacitás bővítésével lehetővé vált, hogy a Keller és Mayer játékok mellett további játékfejlesztők és ügynökségek gyártási igényeit is a már megszokott kiváló minőségben tudja kielégíteni.

Rendezés: