Ár
1 999 Ft - 49 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Harry Potter játékok

 Harry Potter történetéről egész biztos, hogy a világon mindenki hallott!  J. K. Rowling regénysorozata a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulóinak viszontagságos történetéről szól, arról, hogyan győzik le a gonosz varázslót - Voldemort Nagyurat. A történet fordulatos történetét hihetetlen varázslatos lények, tárgyak és történések tették világszerte népszerűvé. A könyvsorozat mellett a film legalább annyira lenyűgöző, zseniális moziélményt nyújt az érdeklődők számára. Amikor a könyv első kötetei megjelentek, mindenki arról beszélt, hogy a fiatalok egycsapásra végre elkezdtek olvasni. Sőt, falták a könyveket. Bár az utolsó könyv kiadása 2007-ben volt, azóta már a játékpiacon is elérhetőek a boszorkányos történettel kapcsolatos társasjátékok, az igazi Harry Potter fanatikusok nagy örömére.
Tovább
Harry Potter történetéről egész biztos, hogy a világon mindenki hallott! J. K. Rowling regénysorozata a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulóinak viszontagságos történetéről szól, arról, hogyan győzik le a gonosz varázslót - Voldemort Nagyurat. 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább