Frank

A Frank Educational Aids egy indiai kiadó, mely tankönyveket, táblajátékokat, kirakós játékokat, oktatási eszközöket gyárt a „szórakoztató tanulás” jegyében mind az indiai, mind a nemzetközi piacra.

Játékboltunk kínálatában a Frank kiscsoportos és középső óvodásoknak szánt, magyar nyelvű párosító puzzle játékai találhatóak meg. E készségfejlesztő játékok segítségével az óvodások játék közben felfedezhetik a világban található összefüggéseket, megismerkedhetnek a számokkal, színekkel, növényekkel, foglalkozásokkal, stb.
Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft
Játék webáruházunk „Frank” termékkategóriájában a Frank termékeket gyűjtöttük egybe a 3 - 4 éves és az 5 - 7 éves gyermekek számára ajándékot vagy játékot vásárlók számára. A Frank kategória legalacsonyabb árú terméke 1490 forintba, míg a legdrágább termék 22450 forintba kerül. A webshopban kínált 16 különféle játékcsomag, játék a számokkal, logikai játék, logikai játék óvodásoknak, illetve párosító játék között említést érdemel például a „Kicsi- közepes- nagy– Készségfejlesztő párosítós játék”, a „Párosító Puzzle játékcsomag”, a „Játék a színekkel”, a „Kívül- belül”, az „Árnyképek”, az „Évszakok”, a „Fejlődés– Készségfejlesztő párosító puzzle” vagy például a „Foglalkozások” is. A Frank kategória termékeire legegyszerűbben az alábbi címkékkel lehet rátalálni: évszakok, használjak, belül, kívül, tartozik, puzzle, párosítós.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább