Ár
1 960 Ft - 19 281 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Miniland

A Miniland 1996-ban jelent meg a játékpiacon, főként 12 éves kor alatti gyermekek számára készítő készségfejlesztő, oktató játékokat. A Miniland minőségi játékai Spanyolországban készülnek, melyek a matematika, logika, fizika, elektromosság, kémia, környezet, biológia, kézügyesség fejlesztés témaköreit ölelik fel. A Miniland fejlesztő, oktató játékait főként intézményeknek; iskoláknak, óvodáknak ajánljuk, de otthoni használatra is remekül alkalmazhatóak. 
Tovább
Játék webáruházunk „Miniland” termékkategóriájában a Miniland termékeket gyűjtöttük egybe a 3 - 4 éves vagy a 1 - 3 éves gyerekek részére játékot vagy ajándékot vásárolni kívánó szülők, nagyszülők számára. A Miniland termékkategória legalacsonyabb árú játéka 2900 Ft-ba, míg a legmagasabb árú játék 5980 forintba kerül. A webshopban kínált összesen 5 különféle fűzős játék óvodásoknak, egyensőlyozós játék óvodásoknak, fejlesztő játék, intézményeknek, ill. óvodásoknak között megtalálható pl. a „Térbeli fűzős játék”, a „Csavaros fejlesztő játék”, a „Golyóvezető labirintus”, a „Környezetvédelem” valamint a „Mágneses tábla” is. A kategória termékeire leginkább a következő kulcsszavakal lehet rálelni: labirintus, egyensúlyozó, csavaros, fűzős, golyóvezető, oktatójáték, tábla, mágneses.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább