Termék státusza
Ár
4 290 Ft - 31 981 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Miniland

A Miniland 1996-ban jelent meg a játékpiacon, főként 12 éves kor alatti gyermekek számára készítő készségfejlesztő, oktató játékokat. A Miniland minőségi játékai Spanyolországban készülnek, melyek a matematika, logika, fizika, elektromosság, kémia, környezet, biológia, kézügyesség fejlesztés témaköreit ölelik fel. A Miniland fejlesztő, oktató játékait főként intézményeknek; iskoláknak, óvodáknak ajánljuk, de otthoni használatra is remekül alkalmazhatóak. 

Fedezd fel Miniland kínálatunkat!

Tovább
Miniland babák, Miniland pötyi szettek, Miniland fejlesztőjátékok hosszú évtizedek óta kísérik a gyerekeket, szülőket, tanárokat lehetővé téve, hogy együtt fejlesszék képességeiket. A Miniland szakértői a kicsik egyéni fejlődését egy gördülékeny utazásként fogja fel, melyet a szülők és pedagógusok egész közössége ösztönöz. Színes és szórakoztató játékaikkal a kicsik új ismeretekre tesznek szert, megismerkednek a szín- és formafelismeréssel, a rész-egész viszonyokkal, sorozatalkotással, szortírozással. A logikai-matematikai intelligencia a matematikai műveletek elvégzése, a problémák logikai elemzése magában foglalja a minták észlelését és a logikus gondolkodás képességét. A Miniland márka képviselői világszerte szoros együttműködésben tevékenykednek tanárokkal, oktatókkal, oktatási közösségekkel, különös hangsúlyt fektetve a szociális készségek, érzelmi tanulás és intelligencia fejlesztésére.
Játékliget játék webáruházunk Miniland oktatójátékait intézmények, óvodák, iskolák számára  javasoljuk, hiszen ezek az innovatív játékmegoldások alkalmazkodnak az oktatási trendekhez. A Miniland 2021-ben harmadszor nyerte el a "best TOY" díjat, ami méltán tükrözi fejlesztő játékai nagyszerűségét. Babái segítségével a gyermekek érzelmi utazáson vesznek részt felismerve saját érzelmeiket. Megtanulják megkülönböztetni a különböző érzelmi információkat, melyeket aztán felhasználnak a gondolkodás és a viselkedés irányítására. A 12 éves életkor alatti korcsoport fejlesztési igényeire szabott Miniland játékok megtanítják a kicsiknek a  képi világ pontos észlelésének képességét, a tárgyak térbeli elhelyezkedését és kapcsolatait, beleértve a távolságot és az irányt is. A Miniland játékai tele vannak játékon keresztüli felfedezéssel.
Merülj el webshopunk játékkategóriáinak Miniland választékában és találd meg a számotokra legizgalmasabbat!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább