Termék státusza
Ár
690 Ft - 50 991 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Little Dutch

A Little Dutch egy holland márka, amely a bébiknek, bölcsődéseknek és óvodásoknak gyártja termékeit. A Little Dutch játékai nem csupán hasznosak, de szemet gyönyörködtetőek is. Örömet, kényelmet és egyszerűséget sugároznak. A Little Dutch termékei között megtalálhatóak a bébijátékok, kirakók, járássegítők, szerepjáték eszközök és a babagondozáshoz szükséges termékek egyaránt. 

Görgess lejjebb és nézz körül a Little Dutch csodálatos játékai között!

Tovább
A Little Dutch egy holland márka, amelyet két lánytestvér Rilke és Marija alapított 2008-ban. Igazi sikertörténet az övék. A házuk padlásán kezdték el a játékait készíteni, ma pedig már több mint 500 helyen kaphatók termékeik üzletekben és online. A négy fő érték, amit képviselnek, a szeretet, sokoldalúság, kényelem, vidámság. 
A Little Dutch termékek rendkívül magas minőséggel és egyedi színvilággal rendelkeznek. A gyönyörű púderes, pasztell színek igazán kifinomult ízlésre vallanak, trendi és letisztult egyben. A Little Dutch márka több egyedi kollekcióval rendelkezik, amely az évek során folyamatosan bővülnek. Ilyenek például a Gúnáros, Tavaszi virágok, Tengerész kék vagy a Virágok és pillangók kollekció.

Babáknak

A Little Dutch márka már a gyerekek legelső életszakaszától kínál termékeket, amelyek nélkülözhetetlenek, hogy zökkenőmentesen induljon a babák élete. Hatalmas a kínálat a babagondozás kellékekből, mint a cumikendő, pelenkázó lap, babaápolási nesszeszer. A bébijátékok közül a legnépszerűbbek a textil babakönyvek, a járássegítők és montesszori toronyépítők.
Bölcsiseknek, ovisoknak
A Little Dutch egészen az óvodás évek végéig kínálja termékeit. A kicsik fejleszthetik a finommotorikus készségeiket a különböző formabedobó játékokkal vagy a hallásukat a kis fából készült hangszerekkel, mint a xilofon vagy furulya. Óriási a kínálat a különféle szerepjáték eszközökből. A kalapálós asztalka kiváló eszköz a kisfiúknak a barkácsoláshoz, játékkonyha vagy az piactér eladópult.
Nézz körül webáruházunkban további bébijátékaink között is! 
Ajándékötletek
Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:
    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
Tovább