Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
TOP-GRADUS KFT
Cím:
8400 Ajka, Téglagyári u. 21.
Telefon:
Áruház neve:
jatekliget.hu
Adószám:
13737247-2-19
Cégjegyzék szám:
19-09-508891
Kapcsolattartó neve:
Licsár Szilvia
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36308153260
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS futárszolgálattal házhoz szállítás
mygls_api
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Küldeményed feladását követően e-mailben értesülsz a várható kézbesítési időpontról, a GLS pedig elküldi számodra csomagod nyomkövetési kódját.
Túlméretes vagy túlsúlyos termékek esetén +2500 Ft szállítási költséget számolunk fel, melynek összege független a vásárlás teljes összegétől.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 690 Ft
40 000  Ft
-
ingyenes
Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal
mpl_api
Küldeményed feladását követően e-mailben értesülsz a várható kézbesítési időpontról, az MPL pedig elküldi számodra csomagod nyomkövetési kódját. Javasoljuk a nyomkövetési linken figyelni hol jár a csomagod, így még visszafordítás előtt értesülsz az esetleges problémákról. Mi a visszajött csomagok esetén kiszámlázzuk az oda-visszaszállítás költségét, 4200 Ft-ot. Túlméretes vagy túlsúlyos termékek esetén +2500 Ft szállítási költséget számolunk fel, melynek összege független a vásárlás teljes összegétől.

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 690 Ft
40 000  Ft
-
ingyenes
Postapont+csomagautomata
mpl_api_postapont
Küldeményed feladását követően e-mailben értesülsz a várható kézbesítési időpontról, az MPL pedig elküldi számodra csomagod nyomkövetési kódját. Javasoljuk a nyomkövetési linken figyelni hol jár a csomagod, így még visszafordítás előtt értesülsz az esetleges problémákról. Mi a visszajött csomagok esetén kiszámlázzuk az oda-visszaszállítás költségét, 4200 Ft-ot. Túlméretes vagy túlsúlyos termékek esetén ezt a szállítási módot kérlek ne válaszd!

Ha bizonytalan az otthon tartózkodásod akkor kérheted csomagod postán maradónak is. A megrendelés leadása során kitudod választani a települést, kerületet, postahivatalt és arról is kapsz egyből információt, hogy milyen nyitvatartási időben veheted át a csomagod. Válaszd ezt a lehetőséget, ha rugalmas átvételi időt szeretnél, vagy ha amúgy is látogatod a postát!
Amennyiben csomagautomatába kéred a rendelésed a csomagokat 2 munkanapig tárolja az MPL az automatában. Erről értesítés küld, és amennyiben a rendelkezésre álló idő alatt a címzett nem tudja átvenni, újabb sms-ben értesítik arról, hogy a küldeményt melyik postahivatalban veheti át a feladó, munkanapos őrzési időn belül.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 290 Ft
40 000  Ft
-
ingyenes
GLS csomagautomatába/csomagpontra szállítás
mygls_api_dropoffpoints
Ne várj a futárra, vedd át maximum 5 kg-os csomagod 5 munkanapon belül! Válaszd ezt a lehetőséget, ha rugalmas átvételi időt szeretnél!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 290 Ft
40 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel üzletünkben - Ajka,Téglagyári u. 21.
Személyesen is átveheted - Ha Ajkán jársz, a csomagod üzletünkben is átveheted. Az átvétel lehetőségéről külön emailben értesítünk. Gyere bátran, Mi várunk!
Szállítási költség: 0 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal
Válaszd az online bankkártyás fizetést! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja (MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013). Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el, így teljes biztonságot élvezhetsz vásárlásod során. A sikeres fizetést követően azonnal megkezdjük rendelésed feldolgozását.
Banki átutalással
Amennyiben banki átutalást választasz, e-mailben automatikusan küldünk részedre díjbekérőt, így könnyen ki tudod egyenlíteni rendelésed végösszegét.

Kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét az alábbi bankszámlára utald:

Kedvezményezett neve: TOP-GRADUS KFT
Bankszámlaszám: 10101133-58267100-01000000
Utánvéttel
Ha átvételkor szeretnéd kifizetni a csomagod, válaszd ezt az opciót. Átvételkor bankkártyás illetve készpénzes fizetéssel egyenlítheted ki rendelésed. Fontos azonban tudnod, hogy utánvétes fizetés esetén 490 Ft kezelési költséget számítunk fel a rendelésed végösszegén felül. Amennyiben lehetőséged van rá, javasoljuk az online vagy banki átutalással történő fizetést.
Fizetés üzletünkben
Amennyiben a személyes átvételt választottad szállítási opciónak, lehetőséged van üzletünkben (8400 Ajka, Téglagyári u. 21) készpénzzel vagy bankkártyával fizetni.
Kapcsolatfelvétel