Termék státusza
Ár
1 390 Ft - 36 540 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Lük

A LÜK (Logika, Ügyesség, Kitartás) egy játékos készségfejlesztő rendszer játékfüzetekkel nagycsoportos óvodásoknak, kisiskolásoknak és felső tagozatosoknak. Nyelvi, matematikai, olvasási kompetencia fejlesztése, térbeli tájékozódás, valamint kombinációs készség fejlesztése a foglalkoztató MiniLÜK füzetekkel vagy kirakó készlettel, a 24 darabos LÜK kirakóval és hozzátartozó füzetekkel, valamint a PocketLÜK segítségével.
Tovább
Webshopunk „Lük” kategóriájában a LÜK játékokat gyűjtöttük össze a 8 - 12 éves és az 5 - 7 éves gyermekek számára játékot vagy ajándékot vásárolni kívánók számára. A Lük termékkategória legalacsonyabb árú játéka 1950 forintba, míg a legmagasabb árú termék 17800 forintba kerül. A játék webáruházban kínált 104 különféle angol nyelvi játék, matematikai játék, készségfejlesztő feladat, gyakorlófüzet és foglalkoztató füzet között megtalálható pl. a „Történetek a banyatanyáról”, a „Nyelv-ész II.”, a „Next Steps 3.”, a „Past Tense, Present Perfect”, a „Látom, értem, tudom!”, a „Játékos angol 4.”, a „Környezetünk titkai 1. osztály” továbbá a „ Számolj okosan” is. A kategória termékeire leginkább a következő kifejezésekkel lehet rálelni: osztályos, matematika, pocket, angol, feladatlapok, osztály, mini, oszt.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább