Termék státusza
Ár
2 550 Ft - 17 591 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Sycomore

A Sycomore cég elsősorban kreatív, készségfejlesztő játékokat gyárt. 1987-ben jelentek meg az európai piacon, specialitásuk a csillámkép, homokkép, karckép készítés, valamint az úgynevezett Lovely box-ok, melyekkel különleges függő díszeket, ékszereket, kulcstartókat, pom-pom-okat és még sok szép kreatív tárgyat lehet készíteni.
Ezen kívül megtalálható palettájukon az origami papírhajtogatás, különleges papír bábok, fejlesztő matricázás, a Stick’n Fun mozaikkép készítők és az úgynevezett Colorimage termékek széles választéka is. Mindezek gyönyörű design-nal tervezve, és kiváló minőségű anyagokból elkészítve.
Tovább
A Sycomore cég elsősorban kreatív, készségfejlesztő játékokat gyárt. 1987-ben jelentek meg az európai piacon, specialitásuk a csillámkép, homokkép, karckép készítés, valamint az úgynevezett Lovely box-ok, melyekkel különleges függő díszeket, ékszereket, és még sok szép kreatív tárgyat lehet készíteni. 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább