Karácsonyi ajándékötletek

Menj biztosra! Ajándékozz népszerű kreatív játékokat karácsonyra!
Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mit ajándékozzunk karácsonykor a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. Játékkategóriáink segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
Remélhetőleg megtalálod nálunk azt az ajándékot, amellyel mosolyt csalhatsz az arcokra, csillogást a szemekbe és mókát-kacagást az ünnepi szobába...

Merülj el minőségi kínálatunkban és találd meg a számotokra legizgalmasabb karácsonyi játékokat!

Tovább

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK KICSIKNEK, BÖLCSÖDÉSEKNEK

Nincs varázslatosabb pillanat, mint amikor meglátod a csodálkozástól nagyra nyíló szemeket és a mosolyra fakadó pici ajkat. Ebben a kategóriában már pár hetes kortól egészen bölcsisig kínálunk vidámabbnál vidámabb játékokat a kis csöppségeknek. A plüssfigurák nagyon kedveltek, ölelni-szeretni való kedves kis állatkák akár interaktív változatban is kaphatóak. A Clemmy Baby építőjátékaival pedig már 6 hónapos kortól megkezdhetik az ismeretszerzést a legkisebbek. A gyermekjárművek, a bébitaxik, a babajárgányok és futóbiciklik nem hiányozhatnak egyetlen karácsonyfa alól sem ugyanúgy, mint a gyermekbarát fajátékok. A puzzle már ebben a korban is megragadja őket akár habszivacs formában, akár első kirakó játékként. Vidám színösszeállítású járássegítők a kis totyogóknak, játékbaba, játszósátor a nagyobbacskáknak, sőt az első vonatkészletnek is lehet helyet szorítani a fa alatt. 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FELNŐTTEKNEK

Felnőtteknek játékot karácsonyra? Hát persze! Jobban fognak neki örülni, mint gondolnád! A társasjátékok garantáltan az ünnepek sztárjaivá válnak és azonnal játékra hívnak, legyen szó kártyajátékról, kvízjátékról vagy stratégiai társasról, de válogathatsz szebbnél-szebb határidőnaplóink között "Ajándéktárgyak" kategóriánkban. A mechanikus modellek ideális ajándékötletek modellezőknek, de vásárolhatsz nálunk Ajándékutalványt is különböző értékben. 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK FIÚKNAK

A fiús játékok széles választékát kínáljuk karácsonyi meglepetésként. Olyan ajándékok ezek, hogy még az apukákat nagypapákat is magukkal ragadják és visszarepítik őket a gyerekkorba. A vonatkészletek és kiegészítők elmaradhatatlan részei a karácsonyi hangulatnak generációk óta, akárcsak az autós játékok vagy a barkácsolás eszközei. Vidám játszószőnyegen építeni az új építőjátékkal vagy felfedezni a távirányítós autó trükkjeit ugyanolyan jó móka, mint egy ügyességi társasjátékra csábítani a családtagokat. 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK ISKOLÁSOKNAK

A kis kreatív iskolásoknak biztosan fülig ér majd a szájuk, ha meglátnak a fa alatt egy festő-, kerámia-, vagy ékszerkészítő készletet és rögvest munkához látnak. A tudós palántáknak pedig óriási boldogság a tudományos játék, amivel kísérletezhetnek, felfedezéseket tehetnek. Nem könnyű kiragadni őket az okos telefonok és a számítógép világából, mégis megtehetjük egy Lego-Minecraft játékkal vagy progamozható robottal, és akkor a party játékokat még nem is említettük.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK LÁNYOKNAK

A kicsi lányok kipirult arccal fogadják a babaházat és kegészítőit, a játékbabát azonnal babakocsiba teszik, a játék konyhában pedig megkezdik a sütés-főzést. A pipere készlettel ünnepi sminket és frizurát készítenek maguknak, majd kezdődhet a karácsonyi party. A nagyobbacskákat meglephetjük karkötő készítő, kavicsfestő vagy gyertyaöntő szettel, de a zenélő ékszerdoboz egy igényes határidőnaplóval is remek ajándékötlet a számukra.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK ÓVODÁSOKNAK

Az óvodás korosztály számára szinte kifogyhatatlanok az ajándékötletek. A hőn áhított játékot vagy az oviban, vagy a kis cimboráknál vagy a TV-reklámokban látják. Az angyali arcú LIorens babák, Bing és barátai, Mancs Őrjárat, hercegnős szettek, kesztyűbábok, babázás kellékei, a dínós játékok megannyi csillogó szempár és nevető arcocska. Bebújni az indián sátorba és mesét hallgatni pedig a legmeghittebb karácsony estén. 

Fedezd fel újdonságainkat és találd meg Játékliget játék webáruházunkban a legcsodásabb karácsonyi meglepetést szeretteid számára!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább