Termék státusza
Ár
2 790 Ft - 22 791 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

TOMY

Válogass kedvedre a Tomy kiváló minőségű játékai között, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt kínál játékokat. 
Termékei között népszerűek a zenélő - fürdőjátékok a legkisebbeknek, valamint az Aquadoodle játékai a kicsik kreativitásáért felelős játékok, és nem utolsó sorban a szórakoztató vidám, készségfejlesztő családi társasjátékok az egész család számára. 

Merülj el a TOMY varázslatban!

Tovább

Válogass kedvedre Játékliget játék webshopunkban a Tomy kiváló minőségű játékaiból! Termékei között népszerűek a zenélő - fürdőjátékok a legkisebbeknek, valamint az Aquadoodle játékai a kicsik kreativitásáért felelős játékok, és nem utolsó sorban a szórakoztató vidám, készségfejlesztő családi társasjátékok az egész család számára. A TOMY innovatív, kiváló minőségű játékok tervezője és gyártója elsősorban csecsemőknek és kisgyerekeknek szánt termékeivel kápráztatja el a piacot. Ez az elsőrangú márka rendkívüli népszerűségét annak is köszönheti, hogy legfőbb küldetése mosolyt csalni a gyermekek arcára. Tomy termékei fontos szerepet töltenek be a gyermekek és a családok életében vidám fürdőjátékaival, zenélő bébijátékaival, ügyességi társasjátékaival. A TOMY a világ egyik vezető játék- és óvodai termékgyártója a Lamaze, TOMY Toomies, TOMY Games, Aquadoodle, John Deere és Britains termékcsaláddal. Minden vicces játékuk egyben foglalkoztató is, hosszú időre leköti a kicsik figyelmét -  így fejlesztve a szem-kéz koordinációt, tanítva a színek és formák felismerését, javítva a koncentrációt. 

A Tomy mókás játékaival bármi megtörténhet a kisgyermekekkel. Felszabadult pancsizás teknős pajtikkal, főzés a fürdőkádban, dínó keltetés, rajzolás szőnyegre, golyópálya futam, motorkilövés, békamentés, szárnyas kalandpark - csupa móka és kacagás, amire minden csemete és szülő egyaránt vágyik. Az önfeledt szórakozás mellett a TOMY játékkészítői nagy figyelmet fordítanak a különböző fejlesztési területekre, a gyerekek részképességeinek fejlesztésére. A legkisebbeknek szóló játékok segítik a megfigyelést és a figyelem megtartását valamint az észlelést, érzékelést. Minden játékuk többfunkciós, így  megmozgatja a picik fantáziáját és kreativitását is. A vidám színösszeállítások segítik a rész-egész viszonyok felismerését, aktivitásra serkentik a csöppségeket azáltal, hogy megragadják az érdeklődésüket. A csecsemőktől a kisiskolásokig minden életkor megfelelő játékait kínálják a TOMY innovatív szakemberei. Az ügyességi társasjátékok kacagtató családi délutánokat visznek az otthonokba, a dínós játékok segítségével újra felfedezésre vár a Jurassic World varázslata és a Ricky ZOOM rajongók motoros vagánykodásba kezdhetnek. Nem csoda hát, hogy ennyire népszerűek a Tomy játékok!

Fedezd fel játékkategóriáinkat és találd meg a számotokra legizgalmasabb játékokat webáruházunkban!


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább