Termék státusza
Ár
3 020 Ft - 23 951 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Mattel

A legtöbben őrzünk valamilyen kedves emléket a gyerekkorunkból, amely a Mattel játékokhoz kapcsolódik. Délutánokat játszottunk át a Barbie babával, a fiúk Matchbox versenyeket rendeztek, családi szócsatákba keveredtünk a Scrabble táblán vagy estébe nyúló kártyapartikat játszottunk az Uno-val.

Az 1945-ben alapított játékainak népszerűsége töretlen, a Mattel játékok palettája pedig azóta is folyamatosan bővül. A gyerekek kedvencei közé tartoznak ma már az olyan mesehősök, mint például Thomas, a gőzmozdony és a Mattel Verdák kisautók is.

Gyere, nézz szét kínálatunkban a Mattel játékok között!

Tovább

Mattel – az első játékok 

A Mattel minden korosztály számára kínál játékokat. A legkisebb, 3 év alatti gyerekek biztonságos és szórakoztató játékához a nagyobb elemekből álló Mega Bloks Iskolabuszt ajánljuk. Az építőjátékok fejlesztik többek közt a kicsik kreativitását, a motoros képességeket és a térlátást is. A 2 éves kortól ajánlott Thomas a gőzmozdony segítségével pedig a formákat ismerhetik meg.

Autók és vonatok

Az óvodás kortól játszható Mattel játékok közül a két legkedveltebb a Thomas, a gőzmozdony és a Mattel Verdák kisautók. A vonatos játékok segítségével a gyerekek akár egész komoly, az egész lakást, de legalábbis a nappalit átszelő vasúthálózatot is építhetnek. A Thomas játékszett segítségével, többek közt Gordon, Edward és James társaságában a rajzfilmből és a meséből megismert történeteket játszhatják el, de újakat is alkothatnak. A szerepjáték segít a gyermeknek a körülötte lévő világot megismerni és megérteni, fejleszti a fantáziáját.

Az autós játékok nagyon népszerűek a gyerekek körében. Sokan azt is pontosan tudják, hogy melyik autót, milyen alkalomra és kitől kapták. A gazdag kínálatban az autók megannyi típusa elérhető, így a lelkes kis gyűjtőket mindig meglephetjük egy újabb darabbal? Mi hiányzik a készletből? Matchbox Dodge, Matchbox Traktorok, Matchbox készlet vagy egy Mattel Verdák kisautó? Bármelyiket is választjuk ajándékba, az öröm nem marad el!

Mattel társasjátékok

A Scrabble kétség kívül az egyik legnépszerűbb társasjáték. A felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek, 10 éves kortól ajánlott Scrabble mellett már megjelent a játék kisebbeknek szóló változata is. A Scrabble Junior a 6-10 éves korosztály számára ajánlott. Ideális a betűkkel ismerkedő kisiskolások számára, akár csak a betűket is használhatjuk tetszőlegesen gyakorlásra. A két nehézségi fokban játszható társasjáték segítségével a betűtanulás, a szófelismerés és a szóalkotás gyakorolhatjuk játékos formában.

 A társasjáték összehozza a családot, együttműködésre tanít, a szabályok elfogadására. Játék közben a gyerekek megtanulnak nyerni és veszíteni. Érdemes több típust is kipróbálni, hogy megtaláljuk azt, amivel az egész család szívesen játszik! Kínálatunkban családi tárasjátékok mellett kooperatív, logikai, stratégiai, kártya, kvíz és party társasjátékok is megtalálhatók.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább