Termék státusza
Ár
1 689 Ft - 63 901 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Logico

A Logico egy remek oktató és fejlesztő játék, amellyel öröm a tanulás minden óvodás és kisiskolás gyermek számára. A gyerekek a Logico játékok használata közben szinte észrevétlenül új képességekre és ismeretekre tesznek szert. A szülők is imádják, hiszen anélkül fejleszti gyermekük képességeit, hogy a feladatok megoldása kényszer lenne és vizsgahelyzet elé állítaná őket. A Logico játékokban a legnagyszerűbb, hogy rengeteg készséget fejleszt, mint például a kicsik szókincsét, kézügyességét, koncentrációját és mindeközben szuper örömforrás a gyermekek számára.

Görgess lejjebb és fedezd fel a széleskörű kínálatunkat Logico játékokból!

 

 

Tovább

A Logico játékoknak két termékcsoportja létezik. A Logico Primo az óvodás korosztálynak készült játékokat tartalmazza 3 éves kortól egészen az iskolakezdésig, a Logico Piccolo játékok pedig a kisiskolásoknak, a 6-9 éves korosztálynak. 

A Logico játékok egy keretből állnak illetve különböző feladatlapokból. A keretet vagy másnéven táblát csupán egyszer szükséges beszerezni, a feladatlapok pedig folyamatason bővíthetők. A Logico Primo 6 gombos keretbe, míg Logico Piccolo 10 gombos keretbe helyezhető kártyacsomagokat tartalmaz. A keret és a feladatlapok együtt használhatók: a kerethez rögzített korongok tologatásával jelölhető be a helyes megoldás. A Logico feladatlapok csomagjában különböző fejlesztési célú kártyák találhatóak, a hátoldalukon megoldásokkal. A feladatcsomagok 16 kártyát tartalmaznak, ami 16 új játékot jelent. 

A Logico Primo remekül fejleszti a finommotorikát, a koncentrációt. A Logico Primo játékokat is tovább oszthatjuk olyan játékokra, amelyek 3 éves kortól, 4 éves kortól és 5 éves kortól javasoltak, így minden szülő megtalálja a gyermeke életkorának megfelelő kártyacsomagokat. A témakörök között megtalálhatjuk a térbeli helyzet felismerésére, a vizuális észlelésre, számok és mennyiségek megismerésére irányuló feladatokat. Olyan témákkal segíti a gyerekek játékos tanulását ami a kicsiket is érdekli, mint például a "A játszótéren", "Farsang, szülinap, kirándulás", "Az állatkertben".

A Logico Piccolo az 1-4. osztályba járó kisiskolásoknak segíti különböző készségei fejlesztését, mint a logikus gondokodás, a betűk, szavak felismerése, a matematikai műveletekkel való ismerkedés, gyakorlás és a szem-kéz koordináció fejlesztése. A fő kategóriák, amelyekbe soroljuk a Logico Piccolo játékokat A "Nyelvi képességfejlesztő", a "Betűfogócska", "Ismeretek 1-4. osztály", valamint a "Számfogócska". A színes feladatlapok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy felkeltsék a gyerekek érdeklődését és hosszú időre leköti őket anélkül, hogy ráunnának a feladatok gyakorlására.

A Logico játékokat a gyerekek egyedül is használhatják, szülői segítség nélkül, de akár együtt is gyakorolhatnak, amely összehozza az egész családot. A sikerélmény garantáltan nem marad el!

Nézz körül további fejlesztő játékaink között vagy keress fejlesztési terület alapján, aszerint, hogy gyermeked mely készségeit szeretnéd fejleszteni!

 

 

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább