Termék státusza
Ár
3 699 Ft - 63 780 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Label-Label

A belga Label -Label fa játékaival, nagy figyelmet szentel a környezettudatosságra , ezáltal is óvja gyermekeink jövőjét.
Termékeit azoknak ajánljuk, akik minőségi, letisztult , tartós játékot szeretnének, és fontos számukra a környezetvédelem

Tovább

Label-Label fa játékok nem csupán figyelem felkeltők, készségfejlesztők, de remek szórakozást is nyújtanak a kicsiknek . 

Épitő kocka készlet 

 Remek szórakózást nyújt kicsiknek, ovódásoknak beltéren  és kültéren egyaránt.Közösen építhetnek ,várat ,házat . Ismerkednek számokkal ,színekkel és közben a kreatívitásuk is fejlődik. Játékai megtalálhatóak külömböző szinekben , ezért kisfiús és kislányos anyukák is megtalálják gyermeküknek a megfelelőt.

Termékei minőségi csomagolásban érkezik hozzád,ezért kitűnő választás ajándékba is.

 

Szerepjáték fontos fejlődő csemeténk életében, hiszen minden gyerek szereti utánozni a felnőtteket. A Label kávéfőzőjével elkészítheti reggeli kávénkat, piritossal. Mixerrel süteményt készithet, a tűzhelyen komplett ebédet főzhet. Amennyiben gyermekünk szeretne orvos, tűzoltó ,katona ,szerelő lenni itt találod hozzá a játékainkat:

Fejleszti a gyermekek kreativitását.Segíti mozgásuk, agyuk fejlődését,és közben szórakoztatja is őket.Szülőként fontos, hogy figyelemmel kisérjük gyermekünk saját kis világát. Járássegitő kocsi már elő lépéseit figyelemmel kiséri, kordinációs készséget fejleszti,közben jól mulat.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább