Label-Label

A belga Label -Label fa játékaival, nagy figyelmet szentel a környezettudatosságra , ezáltal is óvja gyermekeink jövőjét.
Termékeit azoknak ajánljuk, akik minőségi, letisztult , tartós játékot szeretnének, és fontos számukra a környezetvédelem

Tovább

Label-Label fa játékok nem csupán figyelem felkeltők, készségfejlesztők, de remek szórakozást is nyújtanak a kicsiknek . 

Épitő kocka készlet 

 Remek szórakózást nyújt kicsiknek, ovódásoknak beltéren  és kültéren egyaránt.Közösen építhetnek ,várat ,házat . Ismerkednek számokkal ,színekkel és közben a kreatívitásuk is fejlődik. Játékai megtalálhatóak külömböző szinekben , ezért kisfiús és kislányos anyukák is megtalálják gyermeküknek a megfelelőt.

Termékei minőségi csomagolásban érkezik hozzád,ezért kitűnő választás ajándékba is.

 

Szerepjáték fontos fejlődő csemeténk életében, hiszen minden gyerek szereti utánozni a felnőtteket. A Label kávéfőzőjével elkészítheti reggeli kávénkat, piritossal. Mixerrel süteményt készithet, a tűzhelyen komplett ebédet főzhet. Amennyiben gyermekünk szeretne orvos, tűzoltó ,katona ,szerelő lenni itt találod hozzá a játékainkat:

Fejleszti a gyermekek kreativitását.Segíti mozgásuk, agyuk fejlődését,és közben szórakoztatja is őket.Szülőként fontos, hogy figyelemmel kisérjük gyermekünk saját kis világát. Járássegitő kocsi már elő lépéseit figyelemmel kiséri, kordinációs készséget fejleszti,közben jól mulat.

Tovább