Ár
3 490 Ft - 5 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület
Termék státusza

Crayola

A Crayola amerikai művészeti kellékeket gyártó vállalat, amely főleg zsírkrétáiról és filctollairól, kreatív játékairól híres. Három éves kortól tizenkét éves korig több millió gyerek használja az alap írószereket. Minden korcsoportnak az életkori sajátosságait fegyelembe véve alkották meg az íróeszközöket és készleteket. Vizuális fejlesztés és kreatív gondolkodás, ez a Crayola! 
Kifejezetten a lányok kreativitásának teret adó márka, minden ami glitter, és csillogó, vagy flitter azt itt megtalálod!

Tovább

A Crayola amerikai művészeti kellékeket gyártó vállalat, amely főleg zsírkrétáiról és filctollairól, kreatív játékairól híres. Három éves kortól tizenkét éves korig több millió gyerek használja az alap írószereket. Minden korcsoportnak az életkori sajátosságait fegyelembe véve alkották meg az íróeszközöket és készleteket. Vizuális fejlesztés és kreatív gondolkodás, ez a Crayola! 
Kifejezetten a lányok kreativitásának teret adó márka, minden ami glitter, és csillogó, vagy flitter azt itt megtalálod!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább