Termék státusza
Ár
5 960 Ft - 15 531 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Crayola

Crayola amerikai művészeti kellékeket gyártó vállalat, amely főleg zsírkrétáiról és filctollairól, kreatív játékairól híres. Több millió gyerek használja az alap írószereket. Minden korcsoportnak az életkori sajátosságait fegyelembe véve alkották meg az íróeszközöket és készleteket. Vizuális fejlesztés és kreatív gondolkodás, ez a Crayola! Kifejezetten a lányok kreativitásának teret adó márka, minden ami glitter, és csillogó, vagy flitter azt itt megtalálod!

Görgess lejjebb és nézz körül Crayola termékeink között! 

Tovább

A Crayolát 1885-ben két unokatestvér alapította, Edwin Binney és C. Harold Smith New York-ban. Eleinte színezőanyagokat gyártottak, 1903 óta a gyártják a krétákat, ekkor vették fel a Crayola nevet. Franciául a craie krétát jelent. A Crayola bekerült a National Toy Hall of Famebe. A Crayola Experience múzeumban és látogatóközpontban megismerhető a cég története és kipróbálhatók a cég termékei. Világszerte több mint 80 országban kapható. Érdekesség, hogy 2003-ban legyártották a világ legnagyobb zsírkrétáját, amely 16 láb hosszú, kék színű és az amerikai gyerekek által küldött megmaradt zsírkréta darabjaiból hozták létre. 

A Crayola termékek minden kreatív tevékenységet folytató gyermek számára biztosítja a gondtalan és hasznos időtöltést. 3 éves kortól a 12 éves korosztályig kínálja termékeit. A Crayola termékei nem tartalmaznak semmilyen egészségre ártalmas anyagot, hiszen a kicsik a játék során a szájukba vehetik. Nagyon praktikusak a pormentes kréták, lemosható filcek, kimosható zsírkréták.

A Crayola Creation kollekcióban a lányok számára kínál kreatív készleteket. Ékszereket, kulcstartókat, mozaikképeket készíthetők. 

A Crayola sem szeretne lemaradni a legújabb trendekről, így a Disney összeállítások is fellelhetők a kínálatban, mint a Verdák, Micimackó, Mickey egér és egyéb rajzfilmes karakterek. 

A Crayola Mini Kids kifejezetten a legkisebbeknek lettek fejlesztve. A tömzsi zsírkrétákat, és ceruzákat kis kezeikkel könnyen meg tudják fogni és már ebben a korban is alkotni. 

Nézz körül további kreatív játékaink között! 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább