A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Okoskocka fejlesztő eszköz család

Mi is az az Okoskocka? Pszichológus, logopédus, tehetségszakértő és fejlesztőpedagógusok által kifejlesztett fejlesztő kockajáték-család; egy játékos eszközrendszer és módszer. Az adott értelmi funkciót az idegrendszer érési folyamatával összhangban fejleszti a legújabb kutatási eredmények alapján.

Az Okoskocka fejlesztő kockajáték-család elsősorban fejlesztő eszköz, mellyel a gyermek gyakran játszhat. Eközben világossá válik, mivel boldogul könnyebben és nehezebben, s ez megbízhatóvá teszi a gyermek fejlettségének megítélését. Az Okoskocka fejlesztő kockajáték-család átmenetet képez a kétdimenziós feladatlapok és a háromdimenziós, manipulatív tevékenységet jelentő eszközök között. Az eszközcsalád sok-sok játékkal biztosítja azt, hogy a gyerekek egyedül, vagy akár felnőtt jelenléte nélkül 2-4 fős csoportokban is játszhassanak a kockákkal. Használhatja minden pedagógus, szülő 3-10 év közötti gyermekek képességeinek fejlesztésére.

Nézet:
Rendezés:
Játék kereső
Milyen korosztály?
Kategória
Nem
Gyártó
Ár
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>