Termék státusza
Ár
1 370 Ft - 6 630 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

NAVIR

Ha ismeretterjesztés, természetmegismerés, felfedezés, akkor NAVIR. Az olasz cég játékai, eszközei nélkülözhetetlenek a világ felfedezésében. A környezet megismeréséhez segítséget nyújtanak a gyerek kézbe való nagyítók, távcsövek és egyéb eszközök. Az iskolai és óvodai kirándulások a kerti felfedezések a NAVIR-ral válnak teljessé. A tanulás, ismeretszerzés, felfedezés észrevétlenül, játékosan a szabadban történik. 

 
Tovább
 A Nair játékokkal a környezeti nevelés, a környezet megismerése, ismeretterjesztés, természetfelfedezés kulcsszavak jutnak eszünkbe. Az olasz játék gyártó segítséget nyújt a nagyítóival, távcsöveivel, bogárvizsgálóival ahhoz, hogy a gyermek élvezettel és örömmel fedezhesse fel a körülöttünk lévő világot. Kirándulások, iskolai túrák alkalmával is hasznos. Környezetismereti órák fontos kellékei lehetnek. A Navir a tanulást is felső szintre emeli. Felkelti és fennt tartja az érdeklődést a gyerkőcöknél.

 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább