A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gigamic társasjátékok

A francia Gigamic játékfejlesztő cég több mint húsz éves működése alatt máris számos azóta klasszikussá vált, sok nemzetközi nagydíjat nyert táblajátékot és készségfejlesztő logikai játékot dobott piacra, mint például a Panic Lab, a Quarto vagy a Quoridor. A cég története ez utóbbi játékkal indult – a Quoridor-t azóta már több mint egymillió példányban adták el. Társasjátékait harminc nyelvre fordították le, és a világ mintegy ötven országában forgalmazzák.

A Gigamic társasjátékok fő ismertetőjegyei közé tartoznak az egyszerű, gyorsan elsajátítható játékszabályok, az igényes anyagok és kivitel. A Gigamic logikai játékok remek szórakozást nyújtanak minden korosztálynak; gyerekeknek, felnőtteknek szintúgy. Az általában fából, az úti játék változatok esetében műanyagból készült Gigamic játékok közt családi játék, stratégiai játék, logikai játék, taktikai játék, megfigyelést fejlesztő játék, gyerekjáték, felnőtt játék egyaránt megtalálható.

Nézet:
Rendezés:
Játék kereső
Gyártó
Kategória
Milyen korosztály?
Nem
Ár
SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>