Termék státusza
Ár
1 640 Ft - 15 801 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Écoiffier

1946-ban Albert Ecoiffier céget alapított, amely műanyag céltáblákat gyártott vidámparki lövöldözéshez. Később műanyag játékokat kezdett gyártani, miután Albert két gyermeke csatlakozott a családi vállalkozáshoz. A következő folyamatos növekedési időszak lehetővé tette, hogy 1986-ban a cég megvásárolja a helyi versenytársat, Hugonnet-t. Ezt követően építési téglák kerültek a cég termékkínálatába, kiegészítve a szabadtéri játékokat és a 18 hónapostól 5 éves korú gyerekek számára gyártott utánzós játékait. Több mint 10 éven át, 2008-ig partnerségben álltak a Smoby csoporttal. Azóta az Ecoiffier Toys korszerűsítette gyártási folyamatait, ami manapság lehetővé teszi évente közel 10 millió játék értékesítését.

 

Tovább

Az Abrick termékcsalád 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára készült játékokat tartalmaz. A kicsiknek megtanítja a színeket és a motoros funkciókat. Az idősebbek a mindennapi élet számos területét fedezik fel, és fejlesztik fantáziájukat: a kisgyermek építi meg a különböző formájú téglákat, és kitalálja a hozzájuk tartozó történetet.

Az "Medical" termékcsaládnak köszönhetően a gyermekek gondoskodnak az emberekről és az állatokról. A kocsiktól az aktatáskákig a kiegészítők lehetővé teszik, hogy a gyermek legyen az orvos, és eljátssza az orvosi látogatást.

A DIY Mecanics szerelős sorozat magába foglalja munkaasztalt, valamint rengeteg eszközt, és teljesen biztonságos 18 hónapos kortól kezdve. A barkácsolás az egyik legkedveltebb fiús szerepjáték. 

A Délices termékcsaládban fagylaltok, sorbetek és sütemények segítik, hogy a kis ínyencek élvezhessék a játékot.

100% Chef, a szakácsok és konyhák világa: minden, ami a főzéshez, sütéshez kell… Remek kiegészítőket tartalmaz, amelyek elengedhetetlnek egy szuper játékkonyha összeállításához. 

A Garden termékcsalád segítségével minden kertészeti tevékenységet el lehet végezni: kaszálás, metszés, levélgyűjtés, ültetés. A kicsik imádnak a kertben tevékenykedni, segíteni az ületétésben. A kerti játékok között minden gyerek megtalálja a kedvencét. 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább