Fejlesztő játékok

Az alábbi termékcsoportokat az iskolák, óvodák és bölcsődék igényei alapján válogattuk össze. Népszerű logikai és készségfejlesztő játékok, társasjátékok és gyerekjárművek mellett óvodai és iskolai bútorok széles választéka is megtalálható webshopunkban. Az oktatási intézmények számára szóló információkat egy külön menüpontba rendeztük, ahol a tanárok, óvópedagógusok és intézményvezetők többek között az intézményi kedvezményekről, az óvodák és iskolák által leggyakrabban választott termékekről tájékozódhatnak. Büszkék vagyunk arra, hogy játék webáruházunkat már több mint 100  iskola, óvoda és bölcsőde választotta.

Érdemes megnézni - Ezen az oldalon intézményi vásárlóink figyelmébe ajánlott tartalmak találhatók!

Tovább

A legjobb fejlesztő játékok óvodásoknak és iskolásoknak, óvodáknak és iskoláknak Játékliget játék webshopunk minőségi kínálatában. Készségfejlesztés minden korosztálynak. A készségfejlesztő játékok egyik legfontosabb jellemzője, hogy nemcsak tanítanak, fejlesztenek bizonyos képességeket, hanem szórakoztatnak, játszva tanítanak is. Nézz szét a fejlesztő játékok között! Egyéni képesség fejlesztés céljára alkalmas szenzációs fejlesztős játékok szülőknek és intézményi felhasználásra. 

 • A beszéd- és kifejezőkészség fejlesztése sok területre bontható, több részképességből áll: beszédészlelés, beszédmegértés, majd a tényleges beszéd, amely a kezdeti néhány szótól a minőségi, változatos kommunikációig tart. A beszédfejlesztés kategóriában olyan játékokat találsz, amelyek segítségével gyermekedet segítheted ezen az úton.
 • A gyerekek sportos, egészséges életét és mozgásfejlesztését, köztük az egyensúlyfejlesztést is számos játék, eszköz segíthet megalapozni. Célunk, hogy változatos mozgáslehetőséget nyújtsunk a gyermekek számára az egyensúlyfejlesztésnél is, mellyel a különböző észlelési-érzékelési területek összerendeződését segítjük. Ez alapján állítottuk össze az egyensúly fejlesztését célzó eszközeinket.
 • Mi az érzelmi intelligencia? EQ nem más, mint egy érzelmi válasz a környezeti ingerekre. Az érzelmi intelligencia fejlesztés segít értelmezni a különböző érzelmeket és feldolgozni azokat. Kommunikációs társasjátékok, személyiség fejlesztő játékok, az érzelmek felismerését és kifejezését segítők, önbizalom növelők és konfliktuskezelő fejlesztőjátékok kaptak helyet ebben a kategóriában.
 • Az érzékelés az érzékszervek által a gyermeket ért ingerek befogadása és közvetítése az agykéreg felé. Az agy az érzékleteket összekapcsolja a már megszerzett tapasztalatokkal, így jön létre az észlelés. Kezdetben a kisgyermek mindent megérint megkóstol, mozgással, játékkal szerez információt a világról. Később a vizuális észlelés áll az első helyen, de a hangélmény is fontos. Nézz körül érzékelés, észlelés fejlesztő játékaink óriási választékában!
 • A figyelem és memória megtartása a tanulási folyamat fontos összetevője. Az írás és az olvasás elsajátítása során számos képi információt kell megjegyezni és megfigyelni, ezért nagyon fontos ennek a területnek a fejlettsége.
 • A finommotorika fejlesztése, azaz a kézügyesség fejlesztése elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyermek szépen tudjon írni. A finommotorika időben történő fejlesztésére számos lehetőség, játék van, melyekkel a kisiskolások, az óvodások vagy a bölcsődések kézizomzatát erősíthetjük.
 • Az idegen nyelv gyakorlására szolgáló játékok, Lük füzetek, játék ötletek gyűjteményét találják ebben a kategóriában. Angol és német idegen nyelv tanulásához szükséges játékok, szótanuló segédletek megkönnyítik a tanuló és a tanár munkáját is. Játékos formában sokkal élvezetesebb, jobban rögzülnek a szavak és a nyelvtani összefüggések, könnyebben megy az idegen nyelv tanulása.
 • A kooperatív játékok azok a játékok, ahol nem egymás ellen játszunk, hanem a célt közösen próbáljuk elérni, a feladatot közösen megoldani, így nem egy ember nyer, hanem a játékosok közösen nyerik meg a játékot, vagyis mindenki nyer! Merülj el kooperációs játékaink óriási választékában!
 • A gyermek minden tevékenységének feltétele, hogy ismerje az őt körülvevő világot, tudja értelmezni a körülölelő teret. Játékaink a környezetünk megismerését, a térbeli tájékozódást, a térlátást segítik, fejlesztik úgy, hogy közben a család minden tagja remekül szórakozik.
 • Logikai játékaink a gondolkodást segítik, a következmények levonására tanítanak, a helyes műveleti sorrend felismerését ösztönzik. Gondolkodni tanítanak, feladatok megoldására ösztönözve. A logikus gondolkodás elsajátításával szerzett sikerélmények az önbizalmat növelik, az egekig repítik a gyermeket.
 • Matematikai fejlesztést szolgáló metamatematikai játékok, számtani műveletek gyakorlását, megértését segítő tanulójátékok, matekjátékok lehetővé teszik a játékos matematika tanulást – hogy a matek öröm is lehessen!
 • Mozgásfejlesztő eszközeinket, játékainkat úgy állítottuk össze, hogy minél több típusból, széles korosztálynak válogathassatok. Webáruházunk mozgásfejlesztő játékai között számos egyedi gyerekjárgányt, járássegítő játékot, mozgásfejlesztő társasjátékokat, beltéri mozgásfejlesztő készletet és bölcsődei, óvodai eszközt, felszerelést találhattok.
 • Az Okoskocka Fejlesztő Játékcsalád egy pszichológus, logopédus, tehetségszakértő és fejlesztőpedagógusok által kifejlesztett játékos eszközrendszer és módszer. Ezen eszközök birtokában a szakmailag megfelelően felkészült szakember teljes képet alkothat a vizsgált gyermek képességeinek fejlettségéről, a fejlődés jellemzőiről, a fejlesztés mikéntjéről.
 • A kisiskolás tanulást segítő eszközök és az iskolai oktatás előkészítő, felkészítő játékai elősegíthetik mindezek gördülékeny elsajátítását. Ebben a kategóriában az olvasás és szövegértés fejlesztéséhez kínálunk játékos foglalkoztató füzeteket, gyakorlólapokat, kártyákat, színezőket és társasjátékokat intézmények, óvodák, iskolák, fejlesztőpedagógusok és szülők számára.
 • A térbeli tájékozódó képesség olyan koordinációs képesség, amely a test térbeli helyzetének valódiságát, ennek a helyzetnek a megváltozását, érzékelését, és a mozgás, helyezkedés céljának megfelelő szabályozását jellemzi. Merülj el térbeli tájékozódást segítő játékaink óriási választékában!
 • Vizuális fejlesztő eszközeink és játékaink között számos színfelismerő, színekkel foglalkozó játék, kreatív foglalkoztató füzet, kreatív alkotó készlet, fűzős játék, gyurma, rajzoló és festő eszköz található intézményi illetve otthoni felhasználásra.
 • Waldorf iskolák és óvodák által használt igényes, kiváló minőségű eszközök, Aquarell festékek, méhviasz termékek, ceruzák, kréták, gyurmák, papírok, hangszerek, könyvek, fajátékok, kézműves tevékenységhez szükséges alapanyagok találhatók Waldorf termékek kategóriánkban. Természetesen nemcsak intézményeknek, óvodáknak, iskoláknak és Waldorf közösségbe járó családoknak ajánjuk!
 • SNI- sajátos nevelési igényű gyermekek - diszkalkulia, diszlexia, diszgráfia, emocionális zavar, figyelemzavar, motoros nyugatlanság fejlesztését segítő játékokat ebben a kategóriában találod.

Válogass kedvedre játékkategóriáink hatalmas választékában! Tovább szűkítheted a keresést életkor, márkák vagy téma szerinti szűréssel is.

 

Karácsonyi ajándékötletek


Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:  • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább