Termék státusza
Ár
660 Ft - 26 141 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Dohánytoys

A Dohánytoys elhivatott magyar játékgyártó cég. Talán legismertebb termékei közé tartoznak a műanyag gyerek motorok, gyerekjárgányok és egyéb műanyag játékok. Óvodások és kisiskolások számára főként puzzle kirakó formájában készítenek többek között párosító játékokat számos témakörben. A Dohány Toys okosító játékaival minden kisgyermek szívesen játszik akár intézményi keretek között, vagy otthon a családja körében.

Tovább

Webáruházunk „Dohánytoys” kategóriájában a Dohánytoys játékokat gyűjtöttük egybe a 3 - 4 éves vagy a 1 - 3 éves gyermekek részére játékot vagy ajándékot vásárolni kívánók számára. A Dohánytoys termékkategóriában a legolcsóbb játék ára 1100 Ft, míg a legdrágább termék 9020 forint. A webáruházban kínált összesen 29 különféle játék az órával, készségkészségfejlesztő eszköz, oktatójáték, párosító játék, logikai játék és ismeretterjesztő játék között megtalálható példának okáért a „Tevékenység”, az „Ismerkedj a számokkal”, a „Játszva ismerjük meg a matematikát- oktató játék”, az „Ismerd meg az állatok kölykeit- párosító játék”, a „Maxi Blocks”, a „Homokozó szett”, a „Kőműves homokozó szett” valamint a „Duo puzzle” is. A Dohánytoys kategória termékeire leginkább a következő címkékkel lehet rátalálni: nagy, találd, fejlesztő, homokozó, társasjáték, szett, maxi, oktató. Óvodásoknak és bölcsődéseknek udvari és beltéri játékok tartós műanyagból, babák, homokozó játékok, szerepjátékok, oktató játékok, okosító, fejlesztő társasjátékok

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább