Termék státusza
Ár
60 Ft - 4 591 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

ARS UNA

Az Ars Una márka 1991-ben indult útjára. Kezdetben képeslapok kiadásával foglalkozott, majd jöttek a füzetek, dossziék. 2002-től a gyártói kapcsolatok kiépítésével további iskolai termékek (iskolatáska, tolltartó, hátizsák, tornazsák, írószer stb.) importjával szélesítette a választékot. A 2010-es évektől a magyarországi iskolaszer piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A nemzetközi dizájnok mellett az elmúlt évek során egyre több saját tervezésű mintát fejlesztettek ki.

Görgess lejjebb és állítsd össze gyermeked iskolai szettjét!

Tovább

Ars Una megszínesíti a gyerekek iskolában töltött napjait. Olyan klassz minőségű tanszereket, hátizsákokat és egyéb kiegészítőket árulnak, amelyek kiállják az idő próbáját. Mi a legfontosabb az ovisoknak és iskolásoknak szánt termékeknél? 

Tartósság

A tartósság az egyik ilyen legfontosabb alapérv. Egy iskolatáskát nem csupán egy 1 évre szánjuk, hanem hosszab időre. Az iskolások minennapjai igen mozgalmasak, hatalmas terheket cipelnek, így fontos, hogy strapabíróak legyenek. Az iskolatáskákon a német gyártású FIDLOCK mágneszár, minőségi cipzárak, prémium minőség, megerősített varrás gondoskodik erről. A kulacsok ütésállóak.  

Praktikum

A könnyen kezelhetőség, praktikusság elengedhetetlen a kicsik számára. Ahhoz, hogy mindent megtaláljának a hátizsákjaikban, tolltartókban lényeges, hogy könnyen eligazodjanak. A variálhatóság fontos, egy hátizsák a suliban szuper a tankönyvekhez, de egy kiránduláshoz is nagyszerű társ lehet. Minden szülőnek a legelső a gyermeke egészsége, ezért a gerincbarát kialakítású táskákkal biztosan nem nyúlnak mellé. 

Design

A gyerekek szeme elsősorban a termékek külsején fog megakadni. Ragaszkodnak a kedvenc színekhez, mintákhoz, hogy minden passzoljon. A lányok körében természetesen a slágerszín a pink és különböző árnyalatai, de nagy divat az állatfigura, a nagyobbak számára pedig a különféle virágminták. A fiúknál a kék és zöld színek, illetve a focis minták a menők. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább