Ár
55 Ft - 3 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Termék státusza

ARS UNA

ARS UNA: 1990-ben képeslapok kiadásával indult az Ars Una Studio Kft. tevékenysége, majd 1998-tól iskolai papírárukat is elkezdett gyártani (füzet, órarend, füzetcímke, füzetborító, dosszié).
2002-től a gyártói kapcsolatok kiépítésével további iskolai termékek (iskolatáska, tolltartó, hátizsák, tornazsák, írószer stb.) importjával szélesítette a választékot.
A 2010-es évektől a magyarországi iskolaszer piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A nemzetközi dizájnok mellett az elmúlt évek során egyre több saját tervezésű mintát fejlesztettek ki.

Tovább

Játék webshopunk „ARS UNA” kategóriájában az ARS UNA termékeket gyűjtöttük össze a 8 - 12 éves, ill. kamasz gyermekek részére vásárlók számára. Az ARS UNA kategóriában a legolcsóbb termék ára 1000 Ft, míg a legdrágább termék 33800 forint. A webshopban kínált 65 különféle kulacs, fogkefetartó, kéztörlő, pohár, szappantartó, illetve tisztasági csomag, stb. között említést érdemel például az „ARS UNA iskolatáska Mon Amie Kompakt Easy”, az „ARS UNA Barcelona 1. oszt. vonalas A/5 füzet”, a „ Casette sportzsák-tinédzser”, a „The Wolf Spider”, a „Tiny Flowers sportzsák-tinédzser”, az „ARS UNA füzetbox A/5- Bon Voyage”, az „ARS UNA füzetbox A/5- Swan Ballerina” valamint a „Pöttyös sportzsák-tinédzser” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre legegyszerűbben az alábbi címkékkel lehet rálelni: voyage, charmin, lamborghini, sportzsák, barcelona, vonalas, stars, kulacs.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább