Kerti játékok, kültéri játékok

Azon gondolkodsz mivel csalogasd ki gyermeked a szabad levegőre? Szeretnétek a játszótérre menni … milyen kültéri játékokat is vigyetek magatokkal?  Frissítenél a homokozó készleten? A kerti munkálatokba szeretnéd őt bevonni vagy csak a természetben található dolgokat figyelnétek meg közösen? A jó idő beköszöntével a gyerekek imádnak a szabadban lenni. A kerti játékaink segítségével a szabadban töltött idő még inkább kellemesebb és tartalmasabb időtöltést fog nyújtani.

Görgess lejjebb és válogass kerti, szabadtéri játékaink között, amelyek különböző alkategóriákra vannak lebontva a könnyebb keresés érdekében!

Tovább

A tavasz elérkezésével a gyerekek számára hatalmas örömet jelent, hogy nem csupán zárt térben, a négy fal között tudnak játszani, de kint az udvaron, a játszótéren és a strandon is levezethetik mozgásigényüket. Minden gyerek megtaláhatja a saját korosztályának, érdeklődésének megfelelő szabadtéri játékot. Legyen akár kerékpár, kerti hinta, homokozó játék vagy focilabda. 

A kerti játékok között a homokozó játékok a kisebb korosztály körében a legkedveltebbek. A homokozójátékok egyenként is megvásárolhatók, de ma már hatalmas a választék a homokozó szettek között is. A fiúk körében népszerűek a különböző dömperek, munkagépek, lányoknál pedig a színes unikornisos homokozójátékok. A különféle formák, gereblyék, kislapátok segítségével fantasztikus homokvárak építhetők, alakzatok formázhatók. A Magni környezetbarát márka homokozó szettjei lebomló, környezetbarátból anyagokból készülnek. Ezek az ökojátékok kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy már egészen kicsi korban rávezessük a gyerekeket, hogy mennyire fontos környezetünk megóvása.

A nyári melegben a vizes játékok sem maradhatnak ki a szabadtéri játékok között. A vizező asztalok, amellett hogy felüdülést jelentenek, sokoldalú játékot biztosítanak a kicsik számára. A felfújható matracok, úszógumik, kis fürdőjátékok pedig egyetlen medencéből sem hiányozhatnak. 

A kerti játékok a fő eszközei annak, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek a szabadban anélkül, hogy unatkoznának. A felesleges energiák levezetésének egyik legjobb eszközei a különböző labdajátékok. Óriási a választék a külünböző gumilabdákból, focilabdábkól, kosárlabdákból, de népszerűek a tollasok is. 

Egy igazi kertből nem hiányozhatnak a kerti játékházak, hinták sem. A gyerekek saját kis kuckójukban sokszor szívesebben játszanak. A lányok saját babáikkal gyakorolhatják a szerepjátékokat, meghívhatják teázni kis barátnőiket a kialakított kis konyháikba, míg a fiúk igazi kis bunkereket, műhelyeket alakíthatnak ki. A klasszikus hinták mellett egyre népszerűbbek a fészekhinták amelyek az egész család számára kényelmes pihenést biztosítanak. 

A kerti járművek is sok izgalmat tartogatnak a gyerekek számára. A kis járgányok remekül fejlesztik a gyerekek egyensúlyát és segítik a mozgásfejlődést. Találhatunk lábbal hajtható járműveket, kis traktorokat, a fából készült scootereket és természetesen a futóbringákat

Webáruházunkban garantáltan minden szülő megtalálja a legmegfelelőbb szabadtéri játékot, hogy gyermeke minél több időt töltsön a szabadban. Nézz körül további sport, mozgásfejlesztő játékaink között is!                                                                                                                   

 

 

Tovább