Termék státusza
Ár
79 Ft - 59 181 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Játékok fiúknak

Nézz körül az elsősorban fiúknak szóló játékok között, a "fiús játékokat" tartalmazó kategóriánkban, ha tanácstalan vagy, minek örülne a fiúgyerek, milyen játéka nincs még a megajándékozandónak. Itt alapvetően fiúknak ajánlott játékokkal találkozhatsz, ami természetesen nem jelenti azt, hogy a lányokat nem érdekelhetik ezek a játékok. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a lányok ugyanakkora örömmel autózhatnak, ugyanakkora lelkesedéssel szerelhetnek, focizhatnak, építhetnek. A kategóriát a könnyebb kereshetőség miatt hoztuk létre.

Mik a hagyományosan fiús játékoknak számító játékok? Minden ami vonatos, autós (legyen az tűzoltós vagy versenyautós), barkácsolós vagy szerelős, építkezős, az építőjátékok egy része, a legók egy része, a harcászattal kapcsolatos, focival kapcsolatos játékok. Ebben a kategóriában az óvodás korú gyerektől a kamaszokig mindenki megtalálja a neki szólót. 

Nézz körül hatalmas választékunkban, életkor, gyártó és ár szerint is szűrhetsz.

Tovább

Autós játékok 

Tapasztalataink szerint szinte minden fiú imádja a különböző munkagépeket, legyen az kukásautó, betonkeverő, billencs, dömper, markoló, betonkeverő, darus autó, trailer, traktor, kombájn, targonca, darus autó. A Wader jó minőségű strapabíró autói hosszú ideig lesznek a gyermek legjobb társai a játékban, ezt merjük állítani. 

Vonatos játékok

A munkagépek mellett meg kell említeni játékvonatokat, vonatkészletek, valamint a távirányítóval irányítható vonatokat, vonatállomásokat, és minden, a vonatozáshoz szükséges kiegészítőt: ezeket Brio vonat néven a keresőbe beírva lelhetsz rá. Amennyiben kifejezetten vonatos fejlesztő játékot szeretnél, olyat is találsz.

Barkácsolás

A gyerekek kellőképpen szeretik utánozni azt, amit a szüleik csinálnak: szerelnek, barkácsolnak, megjavítják az elromlott dolgokat. Ezért a kicsik számára is elérhetőek webáruházunkban barkácskészletek, szerszámos ládák, asztali munkapadok, amik pont ugyanúgy néznek ki mint a felnőtteké.

Szerepjáték eszközök

Emellett a gyerekek szeretnek belebújni különböző szerepekbe, ehhez ajánljuk a rendőrségi jelzőlámpa, rendőr bilincs és további kellékeket, a mentőautókat, tűzoltóautókat és tűzoltó állomásokat, autómosókat, benzinkutakat.

Matchboxok

Az örök darabok pedig a Matchbox kisautók, amikkel mindig lehet bővíteni a repertoárt, valamint ha már az autóknak, vonatoknak, buszoknak, illetve autópályáknak, versenypályáknak nem lenne elegendő hely, akkor görgess lejjebb, és találj nekik egy játékgarázst vagy más játéktárolót, ahol megfelelően tárolhatjátok azokat.

Lego

Ami különösen izgalmas játékélményt nyújt, hosszú időre leköti a gyermekek figyelmét, észrevétlenül fejlesztve a mozgáskoordinációt, a kreativitást, az nem más mint a Lego: ezen az oldalon görgetve kedvünkre választhatunk belőlük - Amerika kapitány, Marvel Lego, Star Wars, Pókember és még sok más fajta között. 

Természetesen "fiús" témájú, kifejezetten logikai vagy stratégiai játékokat, társasjátékokat, színezőket, matricás füzeteket, mozgásfejlesztő, finom-motorikát fejlesztő eszközöket is megtalálod kínálatunkban.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább