Termék státusza
Ár
1 610 Ft - 17 691 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Play-Doh

A Play-Doh gyurma, minőségi kreatív játék, rendkívüli módon fejleszti a kéz finommotorikáját, amely a későbbi íráskészség kialakulás alapja. A fantázia és a képzelet szárnyain röpíti gyermeked, miközben dolgozik, fejlődik alkotó készsége, konstruáló képessége, illetve vizuális téren is nagy eredményeket érhetünk el. 

Tovább

1956-os megalakulása óta a Play-Doh már több milliárd doboznyi gyurmát értékesített szerte a világon. Ma 

A gyurma a legegyszerűbb fejlesztő játék, amely a kéz finommotorikáját, a fantáziát, az alkotó képességet, a vizuális észlelést fejleszti játék közben. Az apró kezek sodró, görgető mozdulatai a kéz azon izmainak stimulálását végzi, amelyek később az íráskészség elsajátításához szükségesek. 

A Play-Doh gyurma nem mérgező, foltot nem hagy, újra és újra felhasználható. Bár pontos összetétele titok, fő összetevői a víz, só, liszt valamint a különböző színezőanyagok, amelyek a csodás színeket biztosítják. 

A Play-Doh ma már rengeteg különféle színú gyurmát kínál, a klasszikustól egészen a modern, élénk színekig. A hagyományos gyurmán kívül kaphatók az úgynevezett homokgyurmák, nyúlékony homokgyurma. Megjelentek már a slime gyurmák, amelyeknek teljesen eltérő az összetételük. 

A Play Doh már számos kiegészítőt dobott piacra. A Play-doh játékkészletek különböző segédeszközöket, forma kiszúrókat tartalmaznak, amelyek még élethűbb formák kialakításához nyújtanak segítséget. Külön témákra épít, mint például a lányoknál népszerű fodrász szalon gyurmaszett vagy fiúknál a dinó vagy traktor gyurmakészlet.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább