Ár
1 529 Ft - 9 800 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Play-Doh

Play-Doh gyurma, minőségi kreatív játék, rendkívüli módon fejleszti a kéz finommotorikáját, amely a későbbi íráskészség kialakulás alapja. A fantázia és a képzelet szárnyain röpíti gyermeked, miközben dolgozik, fejlődik alkotó készsége, konstruáló képessége. Vizuális téren is nagy eredményeket érhetünk el. 
Tovább
A gyurma a legegyszerűbb fejlesztő játék, amely a kéz finommotorikáját, a fantáziát, az alkotó képességet, a vizuális észlelést fejleszti játék közben. Az apró kezek sodró, görgető mozdulatai a kéz azon izmainak stimulálását végzi, amelyek később az íráskészség elsajátításához szükségesek. A play-doh gyurma kiváló minőségű, csodás színeivel sokáig élvezetes játékélményt nyújt a gyerkőcnek. A Play-doh játékkészletek különböző segédeszközöket, forma kiszúrókat tartalmaz, amelyek még élethűbb formák kialakításához nyújt segítséget.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább