Termék státusza
Ár
979 Ft - 78 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Garden Kids

Itt a jó idő, irány a kert! A Garden Kids, mint ahogy a neve is jelzi a gyerekek számára készít olyan kerti szerszámokat, kiegészítőket, amelyekel ők is tudnak játszani, munkálkodni. A Garden Kids termékekkel már az óvodáskorú gyermekek is részt vehetnek a kerti munkálatokban. A kiváló minőségű termékek rávezetik a kicsiket a kert, a természet, a kerti munka megismerésére és szeretetére. 

Görgess lejjebb és válaszd ki a kerthez szükséges szerszámokat!
 

Tovább
A Garden Kids termékek össszehozzák a kicsiket a szabadtéri, kerti játékkal. A Garden Kids kínálatában mindenféle kerti szerszám, eszköz megtalálható gyerek méretben. Ezek segítségével a kicsik is részt tudnak venni a kerti munkálatokban. Nem csupán örömet okoz a kertben töltött játék, de hasznos is. 
A Garden Kids termékei a legszuperebb szerepjáték eszközök közé tartoznak. A kicsik szeretik utánozni a szülőket, nagyszülőket, nagyobb testvéreket. Ilyen tevékenység a barkácsolás a fiúknál, vagy a lányoknál a babázás, konyhában tüsténkedés. A kerti szerszámok és gépek remek eszközök arra, hogy a gyerekek kis kertészekké, gazdákká váljanak. Bepillanthatnak abba, milyen egy kis gazdaságot vezetni vagy egy konyhakertet kialakítani, gondozni. Nem csupán a munkával ismerkedhetnek meg, de általuk termesztett növényekkel, zöldségekkel, gyümülcsökkel.
A termékek között megtalálhatjuk minden munkafolyamat eszközeit. A szerszámok különböző színekben fellelhetők, így aszerint is választhatnak, hogy éppen fiúnak vagy lánynak szánják a játékokat. A kínálatunkban megtalálhatóak az alapvető szerszámok, mint a gereblye, kézi gereblye, seprű, lombseprű, ásó, kézi ásó, locsolókanna, de nagyobb eszközök is, mint a fűnyírő, talicska. 
A termékek külön-külön is, de összeállított, kedvező áru csomagokban is megvásárolhatóak. Kiváló intézmények, óvodák részére. A termékek kiváló minőségűek, strapabíróak, eredeti másai a felnőtt szerszámoknak. Úgy alakították ki őket, hogy a kis gyermek kezék is könnyedén meg tudják fogni őket és könnyen tudjanak velük dolgozni. 
A kerti munkának remek csapatépítő funkciója is van. Összehozza az egész családot, az óvodai kis társakat. A gyerekek sokkal szívesebben tartozkodnak a szabadban, ha együtt tudnak játszani, alkotni miközben a friss levegőn töltik az időt.  
Ha elnyerte tetszésedet a Garden Kids márka, akkor nézz körül további Márkáink, valamint Kerti játék, kültéri játékok kategóriánk termékei között is! 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább