Termék státusza
Ár
5 260 Ft - 64 800 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Edx Education

Az Edx Education játékgyártó több mint 90 ország nemzetközi szállítója. A gyermekek lehetőséget kapnak a játékaik által a tanulásra és a készségek fejlesztésére, felkeltik a gyermekek érdeklődését és ösztönzik őket a kísérletezésre és tanulásra. Minden terméket úgy terveztek, hogy játsszunk és tanuljunk, a cél az, hogy minden gyermek tanuljon a játékokon keresztül. Termékeik és játékaik széles választékát ölelik körül a kora gyermekkortól, a matematikától az általános iskolai tananyagig. Játssz, hogy tanulhass!

Görgess lejjebb és válassz egy fedezd fel kínálatunkat! 

Tovább

Az elmúlt 20 évben az Edx Education a nemzetközi oktatási piac egyik fő szolgáltatójává nőtte ki magát. Folyamatban van az innovatív termékek fejlesztésének és marketingjének programja az Edx Education márkanév alatt. Vezető oktatókkal dolgoznak, akik tanácsot adnak az oktatás trendjeivel és az innovatív új termékek fejlesztésével kapcsolatban.

Oktatási és termékfejlesztési filozófiájuk a tanulás a játékon keresztül.

A Kisgyermekek Oktatásának Országos Szövetsége (NAEYC) - a világ legnagyobb kisgyermekkorral foglalkozó szakemberszervezete - szerint a minőségi kisgyermekkori oktatás olyan, ahol a gyermekek felfedezés és játék révén lehetőséget kapnak a tanulásra és fejlődésre, az anyagok és felszerelések felkeltik a gyermekek érdeklődését, és kísérletezésre és tanulásra ösztönzik őket. A gyártó célja minőségi oktatási anyagok kidolgozása a gyermekek tanulásának elősegítésére akár az osztályteremben, akár otthon játszva.

Oktatási anyagaik hat speciális tanulási és fejlesztési terület kiszolgálására készültek:

  • Bruttó motoros készségek - Az aktív játék révén a nagy mozgásra való összpontosítás elősegíti a koordináció fejlesztését.
  • Finom motoros készségek - A kis mozgásra összpontosítson a gyermek az aktív játék révén, erősítve a kis izomcsoportot és javítva a kéz-szem koordinációt.
  • Társadalmi és érzelmi fejlődés - A játék révén a gyerekek megtanulják kezelni érzelmeiket, dolgozni másokkal, és megoldani a konfliktusokat.
  • Beszéd és nyelv – Írj körül, vitass meg és fedezz fel anyagaink segítségével: a gyerekek fejleszteni fogják a létfontosságú szóbeli nyelvi készségeiket és az önkifejezés képességét.
  • Kognitív fejlődés - A céltudatos játék javítja a kognitív fejlődést, serkenti a gyermek problémamegoldó és gondolkodási képességét.
  • Kíváncsiság – A gyermekek problémamegoldó képességét fejleszti a környező világ iránti természetes kíváncsiságuk révén.Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább